Elektrische deurdranger

De zeer stille draaideurautomaten van Chameo zijn geschikt voor toepassing op uiteenlopende deuren voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Geplaatst door: Chameo BV

CS-X draaideur automatisering

De Chameo CS-X draaideurautomaat kan voor iedere situatie worden ingezet. Door het gebruik van de nieuwste microprocessor techniek is de automaat eenvoudig in te stellen, voor een zeer gebruikersvriendelijke toegang of indien gewenst een gegarandeerde afsluiting van uw deuren.

De aandrijving opent de deur op de motor en sluit de deur op de ingebouwde veer. Indien nodig kan altijd de motor in sluitrichting bijgeschakeld worden. Het moment waarop dit dient te gebeuren en de kracht waarmee is instelbaar zodat voor iedere specificieke situatie een mooie en betrouwbare sluitbeweging wordt verkregen. Het "dichtklappen" van de deur om deze in het slot te laten vallen behoort hiermee tot het verleden.

Chameo CS-X met standaard glijarm

Door de grote diversiteit in aandrijfarmen is het in de meeste gevallen mogelijk om de aandrijving te plaatsen zonder bouwkundige aanpassingen. Zowel in de hoogte als in de diepte zijn er mogelijkheden om de armen te verlengen zodat de aandrijving bijvoorbeeld op een bestaande bouwkundige latei gemonteerd kan worden zonder de noodzaak om een verlaagd montagevlak aan te brengen.

Buitenaanzicht entreepui met CS-X aandrijving

Het openingscontact vanuit de (bestaande) intercominstallatie kan op de aandrijving worden aangesloten waardoor het mogelijk is om de deur vanuit de woning op afstand te openen. Door het plaatsen van een halve cilinder uit het sleutelplan in de optioneel te leveren sleutelschakelaar kan de deur middels de bestaande woningsleutel vanaf de buitenzijde worden geopend. Hierdoor is het niet nodig om nieuwe sleutels uit te geven. Andere systemen om de deur gecontroleerd te openen zoals een kaartleessysteem zijn uiteraard ook mogelijk. Wij adviseren u graag hierover.

Chameo CS-X draaideuraandrijving

Bij toepassing in een bestaande situatie is het vaak niet mogelijk om de leidingen naar de impulsgevers weg te werken. Geen probleem! Chameo levert ook draadloze (elleboog)drukknoppen zodat u deze op een locatie naar keuze kan laten plaatsen zonder de noodzaak om hier een opbouwbekabeling voor aan te brengen.

 

 

Benieuwd wat Chameo voor u kan betekenen?

VRAAG DIRECT EXTRA INFORMATIE AAN of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie!

Bedrijvengids Geplaatst door
Chameo BV

Chameo BV

Ondernemingsweg 66B, 2404 HN  Alphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.