Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

handzenders

01 april 2018
De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. HS-PAS is officieel importeur.
LEES VERDER

Elsema handzenders en ontvangers

De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. Daarvan zijn de FMT en GLT serie de “oude bekenden” en de nieuwe Pentacode en KeyFOB zijn waardige opvolgers. Door ervaring en kennis met nieuwe techniek te combineren blijft Elsema vooruitstrevend zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

De Elsema Pentacode® is niet zomaar een nieuw model handzender/ontvanger systeem. Het is een geheel nieuw concept dat in Australië ontworpen en ontwikkeld is. Enkele gerenommeerde engineers, die allen al enkele awards op hun naam hebben staan, zagen mogelijkheden om een nieuwe generatie afstandsbedieningen uit te brengen.

Dit nieuwe concept maakt gebruik van het bekende Rolling code systeem, maar nu op 5 verschillende frequenties. Het dual coding systeem geeft de mogelijkheid om te programmeren middels de bekende 12 dipswitches of middels één van de 17 biljoen encryptie codes.
Naast de handzenders en ontvangers levert Elsema ook diverse andere producten voor deur-, en poortautomatisering. Van draadloze elektronische codesloten tot een (mini) sturing voor aandrijving van diverse motoren. De mogelijkheden zijn legio.

Als officieel importeur distributeur van Elsema levert HS-PAS deze zenders aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

HS-PAS
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES