..........
shadow_fix

handzenders

De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. HS-PAS is officieel importeur.

Elsema handzenders en ontvangers

De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. Daarvan zijn de FMT en GLT serie de “oude bekenden” en de nieuwe Pentacode en KeyFOB zijn waardige opvolgers. Door ervaring en kennis met nieuwe techniek te combineren blijft Elsema vooruitstrevend zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

De Elsema Pentacode® is niet zomaar een nieuw model handzender/ontvanger systeem. Het is een geheel nieuw concept dat in Australië ontworpen en ontwikkeld is. Enkele gerenommeerde engineers, die allen al enkele awards op hun naam hebben staan, zagen mogelijkheden om een nieuwe generatie afstandsbedieningen uit te brengen.

Dit nieuwe concept maakt gebruik van het bekende Rolling code systeem, maar nu op 5 verschillende frequenties. Het dual coding systeem geeft de mogelijkheid om te programmeren middels de bekende 12 dipswitches of middels één van de 17 biljoen encryptie codes.
Naast de handzenders en ontvangers levert Elsema ook diverse andere producten voor deur-, en poortautomatisering. Van draadloze elektronische codesloten tot een (mini) sturing voor aandrijving van diverse motoren. De mogelijkheden zijn legio.

Als officieel importeur distributeur van Elsema levert HS-PAS deze zenders aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam