handzenders

De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. HS-PAS is officieel importeur.

Geplaatst door: HS-PAS

Elsema handzenders en ontvangers

De van oorsprong Australische fabrikant Elsema levert al vele jaren handzender en ontvanger systemen van hoge kwaliteit. Daarvan zijn de FMT en GLT serie de “oude bekenden” en de nieuwe Pentacode en KeyFOB zijn waardige opvolgers. Door ervaring en kennis met nieuwe techniek te combineren blijft Elsema vooruitstrevend zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

De Elsema Pentacode® is niet zomaar een nieuw model handzender/ontvanger systeem. Het is een geheel nieuw concept dat in Australië ontworpen en ontwikkeld is. Enkele gerenommeerde engineers, die allen al enkele awards op hun naam hebben staan, zagen mogelijkheden om een nieuwe generatie afstandsbedieningen uit te brengen.

Dit nieuwe concept maakt gebruik van het bekende Rolling code systeem, maar nu op 5 verschillende frequenties. Het dual coding systeem geeft de mogelijkheid om te programmeren middels de bekende 12 dipswitches of middels één van de 17 biljoen encryptie codes.
Naast de handzenders en ontvangers levert Elsema ook diverse andere producten voor deur-, en poortautomatisering. Van draadloze elektronische codesloten tot een (mini) sturing voor aandrijving van diverse motoren. De mogelijkheden zijn legio.

Als officieel importeur distributeur van Elsema levert HS-PAS deze zenders aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Bedrijvengids Geplaatst door
HS-PAS

HS-PAS

Distributiestraat 27, 4283 JN  Giessen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.