Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Schuifdeur Inbraakwerend

01 februari 2018
Record heeft voor alle gebruikers - die hogere eisen stellen aan de inbraakwerendheid, maar de comfortabele bediening en het ranke ontwerp van onze...
LEES VERDER

Elegante inbraakwerende automatische deuren als entree

Record heeft voor alle gebruikers - die hogere eisen stellen aan de inbraakwerendheid, maar de comfortabele bediening en het ranke ontwerp van onze standaard automatische schuifdeuren willen behouden - de Record SAFECORD 20 ontwikkeld. Door het pakket van inbraakwerende eigenschappen biedt dit systeem voldoende weerstand tegen een gelegenheidsinbreker om hem van de poging te weerhouden of hem lang genoeg te vertragen zodat de hulpdiensten kunnen ingrijpen voordat hij binnengedrongen is.

Hoge weerstandsklasse door onder andere inbraakwerend & slagwerend glas

Kenmerkend is dat de veiligheidsverhogende modificaties compleet in het systeem geïntegreerd zijn, waardoor er visueel geen verschil merkbaar is. Tevens geldt dat bij onze inbraakwerende deuren, net als bij al onze andere deursystemen, de deur volledig vergrendelbaar is middels één druk op de knop van de multifunctionele programmaschakelaar BDE-D. Deze inbraakwerende deuren zijn voorzien van inbraakwerend glas met slagwerende eigenschappen. Bij dit veiligheidsisolatieglas 3.3.4 / 9 / 3.3.2 is het binnen- en buitenblad gelaagd en voldoet deze aan de hogere weerstandsklasse. Daarbij is het loopwerk met 6 metalen anti-uittilblokken gemodificeerd en van een elektromechanische meerpuntsvergrendeling (MPV) voorzien. Daarnaast zijn de blendeprofielen voorzien van doorboorbeveiliging en de vaste zijlichten, deurvleugels en sluitranden zijn allen structureel versterkt.

Indrukwekkend duo: Inbraakwerend én Isolerend

Ook de uiterst duurzame Record THERMCORD die over bijzonder warmte-isolerende eigenschappen beschikt kan voorzien worden van de meerpuntsvergrendeling (Record THERMCORD RC 2) wat de inbraakwerendheid aanzienlijk verhoogd.

De Record SAFECORD 20 is gecertificeerd als inbraakwerend op Weerstandsklasse 2 (WK2), volgens NEN 5096: 2012 (EN 1627: 2011) afgegeven door SKG-IKOB.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Record Benelux
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES