Schuifdeuren

Wanneer u op zoek bent naar brandwerende fysieke afsluiting en de inbouwruimte in uw gebouw is beperkt, dan biedt een brandwerende schuifdeur de oplossing.

Geplaatst door: Hoefnagels Safety Services

BRANDWERENDE SCHUIFDEUREN

Wilt u een brandwerende oplossing die meteen een evacuatiemogelijkheid biedt? Dan zijn de Firelock® brandwerende schuifdeuren, voorzien van vluchtdeur(en), voor u de ideale oplossing. We kunnen in elke brandwerende schuifdeur een enkele vluchtdeur, twee vluchtdeuren of een dubbele vluchtdeur plaatsen.

Deze brandwerende schuifdeur kan als standaarduitvoering worden toegepast in bijvoorbeeld industrie of logistieke centra. Maar ook uitvoeringen met brandwerend glas, strak beplaat in hout-look, RVS of stucwerk zijn mogelijk. Een goede oplossing voor situaties waarin niet alleen de brandveiligheid, maar ook het uiterlijk van de deur belangrijk is, bijvoorbeeld in kantoren, ziekenhuizen en openbare gebouwen.

Brandwerend
Een Firelock® brandwerende schuifdeur met vluchtdeur is tweezijdig maximaal 60 minuten brandwerend; zonder vluchtdeur is de brandwerendheid zelfs 120 minuten.

Inbraakwerend
Hoefnagels biedt als enige aanbieder ter wereld de mogelijkheid van het combineren brandwerendheid en inbraakwerendheid tot inbraakklasse RC4 in één schuifdeur. Dit is ook mogelijk wanneer u kiest voor de uitvoering met vluchtdeur.

Bedrijvengids Geplaatst door
Hoefnagels Safety Services

Hoefnagels Safety Services

Zevenheuvelenweg 50, 5048 AN  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.