Gerelateerde suggesties:

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw appartementencomplex, hoe richt u dit professioneel in? Bekijk de mogelijkheden van Blankestijn (onderdeel van Lagarde Groep).
LEES VERDER

Efficiënte oplossing voor toegangscontrole?

Hoe wordt de toegang tot uw appartementencomplex geregeld? Hoe houdt u overzicht over waar welke sleutel zich bevindt? En wat gebeurt er wanneer er een sleutel kwijtraakt of er een bewoner bij komt?

Tegenwoordig zijn er meerdere oplossingen voor het verlenen van toegang. Denk aan sleutels, tags, druppels, pasjes of een smartphone. Deze oplossingen kennen meerdere voordelen: beheer, overzicht en schaalbaarheid.

Beheer & overzicht
Ga maar eens na: Wat doet u nu wanneer er een sleutel zoek raakt? Waarschijnlijk wordt er een nieuw slot geplaatst.
Met een tag- of druppelsysteem werkt dit eenvoudiger. U schakelt de betreffende ‘token’ gewoon uit in de beheeromgeving en vervangt deze.
U heeft altijd inzichtelijk welke tokens er actief zijn.

Schaalbaarheid
Niet langer hoeft u extra sleutels te laten maken. Voor een nieuwe bewoner wordt simpelweg een extra ‘token’ geactiveerd. Met een moderne oplossing voor toegangscontrole schaalt u dus eenvoudig.

De beste oplossing voor u?
De meest efficiënte oplossing voor toegangscontrole verschilt per situatie. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een demonstratie te geven van de mogelijkheden.
Dien direct een vrijblijvende aanvraag in op https://www.toegangsysteem.nl/contact.

Reacties

Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen