Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw appartementencomplex, hoe richt u dit professioneel in? Bekijk de mogelijkheden van Blankestijn (onderdeel van Lagarde Groep).

Geplaatst door: Lagarde Groep

Efficiënte oplossing voor toegangscontrole?

Hoe wordt de toegang tot uw appartementencomplex geregeld? Hoe houdt u overzicht over waar welke sleutel zich bevindt? En wat gebeurt er wanneer er een sleutel kwijtraakt of er een bewoner bij komt?

Tegenwoordig zijn er meerdere oplossingen voor het verlenen van toegang. Denk aan sleutels, tags, druppels, pasjes of een smartphone. Deze oplossingen kennen meerdere voordelen: beheer, overzicht en schaalbaarheid.

Beheer & overzicht
Ga maar eens na: Wat doet u nu wanneer er een sleutel zoek raakt? Waarschijnlijk wordt er een nieuw slot geplaatst.
Met een tag- of druppelsysteem werkt dit eenvoudiger. U schakelt de betreffende ‘token’ gewoon uit in de beheeromgeving en vervangt deze.
U heeft altijd inzichtelijk welke tokens er actief zijn.

Schaalbaarheid
Niet langer hoeft u extra sleutels te laten maken. Voor een nieuwe bewoner wordt simpelweg een extra ‘token’ geactiveerd. Met een moderne oplossing voor toegangscontrole schaalt u dus eenvoudig.

De beste oplossing voor u?
De meest efficiënte oplossing voor toegangscontrole verschilt per situatie. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een demonstratie te geven van de mogelijkheden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Mercuriusweg 45, 3771 NC  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.