Vigil Metal Deck

Metal deck antislip elementen worden toegepast op vlakke of hellende ondergronden en elimineren het val- en uitglijd gevaar veroorzaakt door weersinvloeden.

Geplaatst door: Haagh Protection

Beschrijving

Metal deck antislip elementen in commercial gradatie worden toegepast op vlakke of hellende ondergronden en elimineren het val- en uitglijdgevaar veroorzaakt door weersinvloeden. Goede chemische resistentie en makkelijk schoon te maken! Duurzaamheid onderbouwd door 10 jaar garantie. Zonder meer het sterkste antislip product in de markt verkrijgbaar.


Verkrijgbaar in 3 gradaties: Offshore – Industrial en Commercial
Dit element wordt standaard geleverd in de kleur (waarschuwings)geel maar andere kleuren zijn mogelijk uiteraard. De basis van het element is thermisch verzinkt staal dat gecoat wordt om het langdurig te beschermen tegen weersinvloeden. Echter de elementen kunnen ook in RVS of Aluminium uitgevoerd worden.


Daarnaast is er de mogelijkheid om het element van tekst en/of symbolen te voorzien of uit te voeren in een luminiscente vorm. Kortom: de toepassingen zijn legio!


Afmetingen:
400 mm x 200 mm
600 mm x 200 mm
750 mm x 200 mm
900 mm x 200 mm
1200 mm x 200 mm
450 mm x 600 mm
600 mm x 600 mm
750 mm x 600 mm
900 mm x 600 mm
1200 mm x 600 mm

Voor prijzen of andere afmetingen:
http://www.haagh-protection.com/product/vigil-antislip-metal-deck-op-maat-17/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Haagh Protection

Haagh Protection

Dorpenbaan 8, 5121 DG  Rijen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.