Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Stootbeveiliging

01 april 2018
Flexibele waarschuwing- en beschermprofielen fungeren als persoonlijke kreukelzone voor mensen, machines en diverse andere inventaris.
LEES VERDER

Beschrijving

Flexibele waarschuwing- en beschermprofielen fungeren als persoonlijke kreukelzone voor mensen, machines en diverse andere inventaris. De beschermingsprofielen absorberen schokken en stoten en verhinderen zo zeer effectief persoonlijk letsel of schade aan uw eigendommen.

De waarschuwing- en beschermprofielen zijn zeer flexibel en worden vervaardigt uit CFK-vrij polyurethaan schuim, waarbij door de speciale productiemethode een transparante beschermingslaag over de gevaarmarkering ontstaat. Hierdoor ontstaat er geen aparte verflaag aan de buitenzijde en zo zijn de profielen dan ook tegen bladderen en afkrassen beschermd!

Het ontwerp zorgt voor sterkte
Het geheim in de sterkte van dit materiaal zit in het ontwerp van het profiel: In het midden van het profiel is een kern vanStootbeveiliging en aanrijdbeveiliging

polyurethaanschuim, beschermd door een speciaal folie dat de waarschuwingskleuren beschermt, zelfs wanneer zware slijtage plaatsvindt. Door het hoge waarschuwingseffect van de geel / zwart gestreepte markering, worden vaste obstakels snel geïdentificeerd en ongevallen vermeden. Het inzetten van deze beschermingsprofielen betekent dat de gevolgen van letsel of hoge reparatiekosten nagenoeg tot nul worden gereduceerd. Denk hierbij aan transportroutes, parkeergarages, machines, muren en gangen, planken, deuren, magazijnstellingen, trappen en nog veel meer. De rood / witte markeringen worden veelal ingezet bij tijdelijke situaties. Daarnaast kunnen ook reflecterende – en zelfs glow in the dark – beschermingsprofielen geleverd worden!

Aanrijdbeveiliging voor binnen en buiten
Haagh Protection stootbescherming is bestand tegen temperaturen van -40 °C tot +100 °C en bovendien vocht- en uv-stralingsbestendig. Daarom is het mogelijk om dit superieure product zowel binnen als buiten in te zetten. De flexibele waarschuwing- en beschermingprofielen zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 meter en op rollen van 5 meter. De profielen kunnen op lengte worden geknipt en zijn op aanvraag beschikbaar op rollen van maximaal 50 meter. De diverse types stootprofielen zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren.

 

http://www.haagh-protection.com/stootbescherming/

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Haagh Protection
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES