Houtlook Vloertegels

Op zoek naar houtlook tegels? Totaaltegel biedt een compleet assortiment aan van mooie en betaalbare houtlook vloertegels. Keramische houtlook vloertegels zijn kleurvast, krasvast en onderhoudsarm.

Geplaatst door: Totaaltegel

Houtlook vloertegels

Houtlook vloertegels worden ook wel keramische parket genoemd. De tegels hebben de prachtige uitstraling van hout, maaar het onderhoudsgemak van tegels. Totaaltegl biedt een ruim assortiment aan houtlook vloertegels met de mooiste prints. Een keramische vloertegel is machinaal vervaardigd. Het voordeel van dit product is dat het krasvast, kleurvast, onderhoudsarm en vaak ook antislip is. Een keramische tegel bestaat uit klei met een toplaag van keramiek. De prints zijn zeer gedetailleerd en niet te onderscheiden van echt hout. De meeste houtlook vloertegels hebben ook een voelbare structuur, waardoor het nóg mooier is. 

De voordelen van houtlook vloertegels

Met keramisch parket haal je de warmte in huis van een houten vloer. Een groot voordeel ten opzichte van een echt houten vloer is dat deze tegels vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Dweilen met water is voldoende om de vloer mooi te houden.

Bijna al onze houtlook vloertegels hebben een dikte van 1 cm waardoor ze erg goed te hanteren zijn. Ook kunnen deze tegels met een dunne voeg gelegd worden om de vloer zoveel mogelijk op echt hout te laten lijken.

Samengevat hebben houtlook vloertegels of keramische parket de volgende voordelen:

  • Krasvast
  • Kleurvast
  • Onderhoudsarm
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Groot assortiment; diverse kleuren en maatvoeringen
  • Eenvoudig te verwerken

Een houtlook vloer onderhouden

In tegenstelling tot een echte houten vloer, kent een houtlook tegelvloer weinig tot geen onderhoud. Dweilen met water is al voldoende om de vloer mooi te houden. Een houten vloer moet elk jaar opnieuw behandeld worden, dit is bij een keramische houtlook vloer niet nodig. Omdat de prints steeds gedetailleerder worden en er ook aandacht wordt besteedt aan het nabootsen van nerven en een voelbare 'houtstructuur', wordt er steeds vaker gekozen voor een houtlook tegel.

Houtlook vloertegels kopen bij Totaaltegel.nl

Totaaltegel is altijd op zoek naar de mooiste keramische vloertegels. Ook het assortiment houtlook vloertegels is bij ons zeer uitgebreid. Onze producten worden rechtstreeks bij de fabriek ingekocht waardoor wij een diverse aanbod kunnen samenstellen. Wij bieden houtlook vloertegels aan in een groot aantal kleuren, afmetingen en structuren. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar. Het productaanbod is te bekijken op onze website, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom waar diverse producten in groot oppervlak te bekijken zijn. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Totaaltegel

Totaaltegel

Stationsstraat 162, 5963 AC  Hegelsom

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.