Stoneprint

Er is steeds meer vraag naar duurzame en ‘gesloten’ verharding. Bijvoorbeeld omdat onkruidbestrijding in open verhardingen een groeiende zorg voor wegbeheer

Stoneprint

Er is steeds meer vraag naar duurzame en ‘gesloten’ verharding. Bijvoorbeeld omdat onkruidbestrijding in open verhardingen een groeiende zorg voor wegbeheerders is. Of omdat de ondergrond vloeistofdicht moet zijn. STONEPRINT® is hierop het antwoord, een esthetisch fraaie verharding van gekleurde beton met een natuurlijke uitstraling. Vele variaties in vorm en kleur zijn mogelijk.


STONEPRINT® kan afhankelijk van afmetingen en verkeersbelasting aangebracht worden in gewapend en ongewapend beton. Het is een uitmuntend alternatief voor de traditionele bestrating.


Voordelen gebruik Stoneprint
Esthetisch fraaie oplossing
De STONEPRINT® is in vele patronen en kleurencombinaties leverbaar en wordt afgewerkt met een glans- of mat-sealer. Dit geeft een authentiek aanzien. Zelfs het verwerken van uw bedrijfslogo is mogelijk.


Vrij van onkruid (onderhoudsvrij)
Onkruid heeft bij Stoneprint geen kans. Door de gesloten verharding behoren onkruidplagen tot het verleden. Net als het verwijderen van onkruid. Nooit meer borstelen, stomen of branden. Stoneprint is een preventieve en blijvende oplossing tegen de onkruid en u bespaart er mee op onderhoudskosten.


Milieubeschermend (vloeistofdicht)
STONEPRINT® is een perfecte bodembeschermende voorziening. Vloeistoffen die een verontreinigende werking op de bodem hebben, blijven door Stoneprint buiten de bodem.


Concurrerend met sierbestrating
Vanwege haar eigenschappen en duurzame karakter kan STONEPRINT® met ieder ander bestratingsproduct de kostprijsvergelijking aan.


Kwaliteit
Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om STONEPRINT® aan te brengen volgens de geldende BRL’s en CUR-aanbevelingen. Ook werken zijn volgens de ISO en VCA richtlijnen.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Orion Speciale Technieken EU B.V.

Orion Speciale Technieken EU B.V.

Broekakkerstraat 7, 4709 PE  Nispen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.