Flakestrap

Investeer in uw toekomst en profiteer nog van de 6% B.T.W op uw nieuwe unieke Flakestrap. Onderhoudsvriendelijke, slijtvast, naadloos en anti-allergisch.

Geplaatst door: Flakestrap

Profiteer nu van de B.T.W. verlaging op de arbeidskosten in de bouw!

Heeft u een huis ouder dan 2 jaar? Profiteer dan nog snel van een B.T.W van 21% naar 6%.

Op 1 juli 2015 heeft de overheid besloten de tijdelijke regeling in vele gevallen te schappen. Echter heeft u geluk! Kijkt u ook al zo lang uit naar een nieuwe trap of heeft u net een huis gekocht? Dan kunt u bij ons nogsteeds profiteren van dit lage B.T.W tarief. De regelingen zijn dusdanig beperkt dat een kleine verandering er zomaar voor kan zorgen dat u naast het net vist. Hoelang het zeer lage B.T.W tarief van 6% aan zal houden is dus nog maar de vraag.

Deze regeling is opgedeeld in 55% aandeel van de totaalsom in arbied en 45% van de totaalsom in materiaal. 6%B.T.W zal berekend worden over 55% aandeel en 21% zal berekend worden over het 45% aandeel.

Zowel de Flakestrap trapafwerking, de gietvloeren en de bouwchemische werkzaamheden worden door Enssieg met dit aantrekkelijke B.T.W tarief aangeboden.

Informeer snel naar uw voordeel; telefonisch 013 4600450,

Bedrijvengids Geplaatst door
Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.