..........
shadow_fix

Spouwankerrenovatie

Voorkom gevelschade Wij onderzoeken de staat van de spouwankers, adviseren over oplossingen en begeleiden de herstelwerkzaamheden.

Spouwankerrenovatie

Voorkom gevelschade!

Laat uw spouwankers tijdig inspecteren en vervangen.
Uit ervaring en onderzoek blijkt dat een groot deel van de gevels in Nederland onveilig is. De spouwankers zijn aangetast of de constructie is zwakker geworden door bijvoorbeeld weersinvloeden of verzakking. In het ergste geval leidt dit tot gevels die in zijn geheel naar beneden storten. Vallende gevels hebben vaak rampzalige gevolgen voor uw pand én de omgeving.

Ongelukken voorkomen? Met een tijdige inspectie van uw spouwankers krijgt u een betrouwbaar beeld van de staat van uw spouwmuur.

Aangetaste spouwankers, een verborgen gevaar

De levensduur van gegalvaniseerde spouwankers is ongeveer 25 jaar, terwijl gebouwen vaak al 50 jaar staan. Renovatie van de spouwankers had al lang plaats moeten vinden. Dat leidt tot gevaarlijke situaties. Gevels kunnen soms uit het niets naar beneden komen en daarbij veel schade aanrichten aan de omgeving. U als pandeigenaar bent verantwoordelijk voor het onderhoud van uw gebouw. Bij gevelschade dient u aan te tonen preventief te hebben gehandeld. 

Spouwankerrenovatie

Door middel van een trekproef beoordelen wij de staat van uw spouwmuurankers. Een inspectie geeft uitsluitsel of de spouwankers vervangen moeten worden of niet. Total Wall bekijkt of uw pand een risicogebouw is en of de spouwankers gecontroleerd moeten worden. Wij adviseren u over de inspectie en renovatie van uw spouwmuurankers en bieden desgewenst projectbegeleiding. 

 

Meer informatie vindt u op www.spouwankerrenovatie.nl

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam