Bouwkundig herstel na schade

In tijden als deze is het lastig om een loodgieter, een timmerman of een stukadoor te vinden. Maar eigenaren of gebruikers van gebouwen willen na schade maar één ding: zo snel mogelijk terug naar de situatie voorafgaand aan de schade.

Geplaatst door: BELFOR Nederland BV

Voordat er aan herstel gedacht kan worden, moet er veel gebeuren. Bij een lekkage moet bijvoorbeeld het lek eerst opgespoord worden, voordat deze kan worden hersteld. Daarna zal de ruimte gedroogd moeten worden, voordat de schade die door de lekkage is ontstaan hersteld kan worden. Bij een brandschade zullen er saneringswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd voordat het verdere herstel in gang gezet kan worden. 

Het geeft de betrokkenen veel rust als één partij alles binnen korte tijd regelt. Daarom helpt BELFOR bij alle stappen in het proces. Van het opsporen en herstellen van een lekkage en het treffen van een noodvoorzieningen en uitvoeren van sanerings- en reconditioneringswerkzaamheden bij brand of water tot en met het bouwkundig herstellen van de schade. 

Wij herbouwen natuurlijk geen hele panden. Maar voor alle herstelbare schade, van kapotte leidingen, schilderwerk, tegelwerk, tot monteren van een keuken/badkamer beschikt BELFOR over eigen vakmensen. De projectmanager van BELFOR coördineert al het werk en onderhoud alle contacten met de betrokken partijen. Dus ook met de verzekeraar, de schade expert of bijvoorbeeld de VvE beheerder of het VvE bestuur. Dat geeft mensen de rust van één aanspreekpunt. 

Installatietechniek
Onze erkende loodgieters en elektrotechnici zorgen onder andere voor:

  •          Opsporing en herstel van lekkage (inclusief daken en goten)
  •          Herstel en vervanging van water- en verwarmingsleidingen
  •          Herstel en vervanging van inpandige gasleidingen
  •          Herstel en vervanging van de verwarmingsinstallatie
  •          Herstel en vervanging van de elektrische installatie
  •          Montage van verlichting en de aansluitingen voor apparatuur
  •          Heraansluiting op gas, water en elektriciteit

Herstel
Als de ruimtes bouwkundig veilig zijn verrichten wij het kleinere bouwkundige herstelwerk. Denk aan: stukken bijmetselen, isolatiemateriaal vervangen, gipsplaten plaatsen en herstel van het dakwerk en vloer- en plafondconstructies. Wij coördineren dit werk met onze installatietechnici, zodat alle aansluitingen op de goede plek zitten.

Afwerking
Na het herstel van installatietechniek en het bouwkundige werk kunnen we gaan afwerken. Wij herstellen interieurtimmerwerk, zoals opmaat gemaakte inbouwkasten of bijvoorbeeld trapleuningen en deurposten. Ook verzorgen wij de vloerafwerking. Onze stukadoors zorgen voor strakke muren en plafonds en onze schilders voor de afwerking van de muren, plafonds en het houtwerk. 

Terug naar normaal, weer relax kunnen wonen
Als alles volledig is hersteld, plaatsen we de inmiddels gereinigde en herstelde meubels en elektronische apparatuur weer terug. Zo kan de bewoner weer snel relax wonen. 

Schade melden of heb je vragen?
Heb je ook een schade waarbij de hulp van onze specialisten van A tot Z gewenst is? Een schade kan je eenvoudig melden via schade@nl.belfor.com of neem contact op via ons contactformulier als je nog vragen hebt. 

Bedrijvengids Geplaatst door
BELFOR Nederland BV

BELFOR Nederland BV

Industrieweg 15, 3044 AS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van BELFOR Nederland BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.