BELFOR Nederland BV

BELFOR Nederland BV

Industrieweg 15, 3044 AS  Rotterdam

Over ons

Over ons

Bij BELFOR & BELFOR Technology draait alles om het helpen van mensen en bedrijven met schade. Het maakt niet uit op welk tijdstip u hulp nodig heeft. Of er brandschade is in een fabriek, of lekkage en waterschade in een woning. Waar het om gaat is dat de schade niet erger wordt en zo snel mogelijk wordt hersteld, met persoonlijke aandacht voor de mensen achter de schade.

Particulieren en bedrijven weten dan ook dat hun schade bij ons in goede handen is. Dat geldt ook voor hun verzekeraars of adviseurs en schade-expertswoningcorporaties en VVE-beheerders. Wij bieden gemak, zekerheid en rust, een lagere schadelast en de beste kwaliteit. Door te luisteren halen wij uw behoeftes boven water. En kunnen wij voor u en uw klanten innoveren.

Innovatiekracht: diensten en technieken
Roet droog verwijderen? In onze eigen laboratoria hebben wij Soot Removal Film ontwikkeld. Schade op afstand beoordelen tijdens een pandemie? De 360°schadescan maakt een virtuele schadebeoordeling mogelijk. Bovendien desinfecteren wij gebouwen en reinigen wij ventilatiekanalen. Al sinds onze oprichting innoveren wij, om die diensten te bieden waar u om vraagt!

Reconditioneren is mensenwerk
Ruim 35 jaar geleden zijn wij begonnen als saneringsbedrijf voor brandschade in en aan woningen. Nu zijn wij de wereldwijde marktleider op het gebied van reconditionering, met vestigingen in vele landen en ruim 12.500+ specialisten.

 

Al die mensen werken vanuit dezelfde gedachte: dat wat je doet tóp moet zijn. Zij zetten hun kennis en ervaring, maar ook hun communicatieskills in voor de mensen achter de schade. Zo zorgen de specialisten van BELFOR voor een positieve klantervaring in een onzekere situatie!

https://www.belfor.com/nl/nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.