Brandveiligheid Volledige Inspectie

Uitgebreide brandveiligheid inspectie en advies

Geplaatst door: Deap Bouwvisie

Een ander mogelijkheid is dat u een zeer uitgebreide/op maat brandveiligheid inspectie met advies bij ons aanvraagt. Naast de hierboven in de basis quickscan benoemde werkzaamheden, kunnen wij onder andere als extra werkzaamheden aanbieden:

 

  • Dat wij meerdere of alle woningen inspecteren op brandveiligheid

  • Dat wij de brandwerende installaties functioneel testen zoals noodverlichting, ontruimingsinstallaties, brandmeldinstallatie etc.

  • Dat wij indien er sprake is van opstallaen van elektrische auto’s in de parkeergarage een NEN 3140 elektra keuring ten behoeve van de CVZ elektrakast uitvoeren. De keuring behelst het visueel controleren van de elektra groepen en aansluitingen, het thermografisch meten van de meterkasten, controle van de aardlekschakelaars en beveiligingen, controle van de spannings-en verdeelrichtingen, controle-metingen en beproevingen van de meterkast en het aanleveren van een meetstaat rapportage van de verdeelkast

Tevens geven wij u een advies hoe u brandbeperkende maatregelen kan nemen ten behoeve van brandgevaar elektrische auto’s in uw parkeergarage.

https://deapbv.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Deap Bouwvisie

Deap Bouwvisie

Gyroscoopweg 25, 1042AC  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.