Brandwerend dakluik op Popal Hotel

Aan de rand van het Werkspoorkwartier en gelegen tegen Station Zuilen staat Hotel Popal, naar ontwerp van Monk architecten en gerealiseerd door Barten Groep uit Houten. Op

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het dak van dit hotel is het RHTEI-dakluik van Gorter toegepast. Dit brandwerende dakluik biedt een praktische en veilige toegang tot platte daken en zorgt in gesloten toestand tegelijkertijd voor een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte.  

120 minuten brandwerend
De brandwerende dakluiken van Gorter zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 5°. Het bedrijf uit Schagen garandeert een brandbescherming van 120 minuten. Het RHTEI-dakluik is als enige door het testinstituut Efectis getest volgens EN 1634-1 en EN 13501-2. Het dakluik voldoet ook aan de Australische norm AS1530-4 en de British standard BS476:part22. Het dakluik voldoet aan de volgende classificaties:

  • EI 1: 120 minuten
  • EI 2: 120 minuten
  • E: 120 minuten 

Dakluikcombinatie
Het brandwerende dakluik kan gecombineerd worden met een Gorter ladder, schaartrap of vaste trap. Hiermee verkrijg je een complete en uiterst veilige oplossing voor de toegang naar het dak. Het dakluik en de klimmiddelen zijn, wat betreft uitvoering, volledig op elkaar afgestemd. Daarnaast zijn de combinaties TÜV NORD-gecertificeerd en kun je met de meegeleverde documenten de RIE afdekken. Voor dit project koost Monk voor toepassing van een ladder.  

Wil je meer weten over de prijs van dit dakluik? Check deze link. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.     

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.