Gorter dakluik op project Bessels

Architect Bessels kiest voor een veilige toegang tot het dak van de uitbreiding van Compaxo Vlees in Zevenaar voor het RHT-dakluik van Gorter. Waarom? Het dakluik draagt bij aan een energiezuinig pand en biedt een compleet veilige toegang tot het dak.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De uitbreiding van Compaxo Vlees bedraagt bijna 2.900 m2 verdeeld over twee bouwlagen. Het nieuwe gedeelte is vrijstaand en omvat de realisatie van een koeltunnel, opgesplitst in drie delen. 

Het dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de veiligste oplossing voor daktoegang. Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.