Voetgangersstroom beheren met speedgates

Efficiënte voetgangerscontrole: met speedgates en draaitrommels, ook wel draaikruizen of tourniquets genoemd, beperk je de toegang tot een afgesloten terrein of ruimte. Dit is de oplossing bij uitstek om voetgangersstromen te controleren en te beheren.

Geplaatst door: Came Benelux

Enerzijds voorkomt de plaatsing van een draaikruis dat meerdere personen gelijktijdig naar binnen gaan; anderzijds zorgt het ervoor dat enkel geautoriseerde personen de ruimte kunnen betreden.

Vloeiende doorgang garanderen

Draaitrommels kunnen op zich werken, met als functie de voetgangersstroom onder controle te houden. Denk hier maar aan drukke plekken zoals stadions.

Draaitrommel met toegangsrechten

Naast het doel om een vloeiende voetgangersstroom te garanderen, kan een draaitrommel met een toegangscontrole systeem verbonden worden waar de voetgangers een identificatie krijgen en op basis van de daaraan toegekende rechten, toegang verleend worden. Dit wordt vaak toegepast bij zwembaden of recreatieparken, maar evengoed bij bedrijven of publieke gebouwen.

Mogelijke identificaties:
- Transponder kaart
- Transponder sleutelhanger
- PIN code

Niet enkel voor grote projecten

Zet draaitrommels niet te gauw in het hokje “voor grote sites”. Came heeft modellen in het gamma die weinig plek innemen en zeer snel te plaatsen – en ook weg te nemen - zijn. Zo werden ze reeds toegepast als tijdelijke installatie voor bijv. bouwwerven.

Modellen van draaitrommels

Het gamma tourniquets van Came Özak bestaat uit modellen met klaparmen of glazen panelen, tot heuphoogte of op manshoogte. Zowel voor binnen als buiten bieden deze draaitrommels de ideale oplossing, er zijn zelfs uitsparingen voor een fiets- of caddydoorgang voorzien.

Draaitrommel met klaparm

Draaitrommel met manshoge glazen panelen

 

 

Draaitrommel met glazen panelen op heuphoogte

Draaitrommel voor binnen of buiten - op manshoogte

 

Roadblockers voor voertuigbeperking

Wat draaitrommels, draaikruizen, tourniquets of speedsgates doen voor voetgangers, doen roadblockers voor voertuigen.
Ook hier kunnen ze gebruikt worden om de doorgangsstroom te regelen, of ze worden gebruikt via een toegangscontrole systeem waarbij de chauffeur met een persoonlijke identificatie toegang verleend kan worden. Interesse in roadblockers? Contacteer Came Benelux hier.

Een andere manieren om de doorgang voor voertuigen te beperken, is door een slagboom te plaatsen. Meer info over welke slagboom te kiezen, vind je in dit artikel terug.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.