Camera bewaakt reinigen

Voordat onze vakmensen kunnen starten met relinen, worden de leidingen helemaal schoon gemaakt.

Geplaatst door: VSR bv Leidingrenovatie

Vervuiling, achtergebleven vetten en corrosie worden camera bewaakt uit de leidingen verwijderd. Deze intensieve reiniging is nodig voor een volledig lucht- en waterdichte verlijming van de liner op het basismateriaal.

Reinigen voor relinen

Het is van groot belang dat het reinigen van de (kapotte) leidingen beheerst en met grote voorzichtigheid gebeurt. Onze ervaren vakmensen reinigen uw leidingen camera bewaakt om verdere schade te voorkomen en te zorgen voor een juiste verlijming van de liner.

Reinigingstechnieken leidingrenovatie

Voor het reinigen van de leidingen voor relinen, gebruikt VSR Leidingrenovatie verschillende technieken. Afhankelijk van de staat en het materiaal van de leidingen, gebruiken we hoge druk reiniging of mechanische reiniging. Voor het aanbrengen van de liner hoeft de leiding overigens niet droog te zijn. Wilt u meer informatie over camera bewaakt reinigen voor relinen?

 

https://www.vsrleidingrenovatie.nl/offerte-aanvraag-zakelijk/

Bedrijvengids Geplaatst door
VSR bv Leidingrenovatie

VSR bv Leidingrenovatie

Vaartveld 9B, 4704 SE  Roosendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.