VSR bv Leidingrenovatie

VSR bv Leidingrenovatie

Vaartveld 9B, 4704 SE  Roosendaal

Over ons

VSR Leidingrenovatie vanaf 1962

VSR Leidingrenovatie is ontstaan uit Van Sundert Loodgietersbedrijf. Van Sundert is sinds 1962 actief op de onderhouds- en renovatiemarkt van loodgieterswerk en rioleringstechniek. Door een toenemend vraag naar specialistische leidingrenovatie, werd VSR Leidingrenovatie opgericht: dé specialist voor relinen van horizontale en verticale leidingen in woningen, flats, wooncomplexen, scholen, zorginstellingen, kantoren of industriële gebouwen.


VSR Leidingrenovatie: Randstand en heel Nederland

VSR Leidingrenovatie is uw partner als het gaat om rioolrenovatie door relinen. Ook voor het relinen van standleidingen, ventilatiekanalen, rookkanalen en gas- en waterdistributieleidingen kunt u vertrouwen op onze kwaliteit en kennis. Wij werken dagelijks in de Randstad en onze ervaren vakmensen worden gevraagd voor projecten door het hele land.


VSR Leidingrenovatie: voor projecten en particulier

Bij elke leidingrenovatie bekijken we welke techniek het best toepasbaar is in de gegeven omstandigheden: relinen, deelreparatie, spraytechniek, traditioneel vervangen van de leidingen of een combinatie van deze technieken. Dankzij een hoge kwaliteit en een klantgerichte werkwijze werken onze 25 vakmensen dagelijks voor tevreden opdrachtgevers zoals woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, VVE-beheerders, vastgoedeigenaren en particulieren.


Meer informatie VSR Leidingrenovatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor leidingrenovatie, relinen of rioolrenovatie? Dan kiest u voor VSR Leidingrenovatie. Wilt u meer informatie over VSR Leidingrenovatie? klik dan hier

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.