Camera-inspectie leidingen

Wanneer leidingen al heel wat jaren meegaan, kan corrosie en slijtage optreden. Met als gevolg verstoppingen, stankoverlast, lekkage en schade. Daarom is een tijdige conditiemeting zeer belangrijk.

Geplaatst door: Tubus System BV

De experts van Tubus System BV doen dit met een camera-inspectie in de leidingen. De beelden laten afwijkingen en bijzonderheden in de leidingen zien zodat we de huidige toestand duidelijk in kaart kunnen brengen. Het resultaat van de leidinginspectie is een heldere analyse met praktisch advies. Hiermee heeft u direct inzichtelijk wat de staat is van de standleidingen en het rioolstelsel. Zo weet u op tijd of renovatie noodzakelijk is.

Contact opnemen 

Leidinginspectie door Tubus System

  • Inzicht in de staat van standleidingen en het rioolstelsel
  • Heldere analyse met duidelijk advies
  • Hoogwaardige camera apparatuur
  • Gekwalificeerd en ervaren personeel 

Mogelijkheden van camera-inspectie leidingen

Camera leidinginspectie voor conditiemeting
Inspecties van standleidingen of andere leidingsinspecties worden veelal gedaan op basis van visuele informatie. Zo ook bij Tubus System BV. voor de inspectie van uw leidingen maken onze experts gebruik van hoogwaardige camera apparatuur. Door het gebruik van gespecialiseerde apparatuur kunnen we zelfs afvoeren met een diameter van 30 mm onderzoeken. De camerabeelden laten afwijkingen en bijzonderheden in de leidingen tot in detail zien. Zo bepalen we de conditie van het rioolstelsel. Het resultaat van de conditiemeting? Een heldere analyse met een duidelijk advies of renovatie tijdig moet plaatsvinden.

Camera leidinginspectie waarborgt kwaliteit
Camera-inspectie van een leiding vindt niet alleen voorafgaand aan de werkzaamheden plaats. Ook achteraf worden er camera’s gebruikt. Iedere leiding geproduceerd met Tubus System wordt namelijk onderworpen aan een camera-inspectie. Na productie wordt de nieuwe leiding ter plekke gefilmd. De productiegegevens worden vervolgens gecontroleerd door kwaliteitsingenieurs in Zweden. Door deze camera leidinginspectie achteraf waarborgen wij onze kwaliteit.

Onze werkwijze

De experts van Tubus System BV voeren een steekproef inspectie uit op een aantal (stand)leidingen. Hierbij doorlopen we de volgende stappen: 

1.       Leidingstelsel in kaart brengen
2.       Afwijkingen en bijzonderheden in de leidingen vaststellen
3.       Conditie van de leidingen vastleggen
4.       Analyseren van de noodzaak
5.       Urgentie en haalbaarheid van een renovatie bepalen
6.       Uitgebreide rapportage en volledige opnames tot uw beschikking stellen

Succesvolle leidinginspectie projecten

Tubus System BV is veelvuldig werkzaam voor VvE's, woningcorporaties, aannemers en vastgoedbeheerders. Voor elk gebouw hebben wij dan ook een passende oplossing. Hieronder een greep uit de leidingsoorten waarbij we camera leidinginspectie kunnen toepassen:

  • Standleidingen
  • Gietijzeren leidingen
  • Liggende leidingen in woningen
  • Grondleidingen
  • Hemelwaterafvoeren
  • Asbestcement leidingen 

Het team van Tubus System BV streeft niet alleen naar een duurzaam resultaat, we willen ook graag een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers in stand houden. Wij zijn er trots op om een betrouwbare partner genoemd te worden door velen. Bekijk de projecten die we succesvol hebben afgerond voor uiteenlopende klanten in het hele land.

Camera-inspectie van uw leidingen door Tubus System

Bent u benieuwd naar de conditie van het rioolstelsel van uw gebouw? Onze experts vertellen u er graag meer over aan de hand van een camera-inspectie van leidingen. Met geavanceerde apparatuur komen we zelfs in de kleinste leidingen. Wilt u meer weten over deze leidinginspectie techniek en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Uitgebreide informatie over de conditiemeting met camera-inspectie leest u in onze uitgebreide flyer.

Bedrijvengids Geplaatst door
Tubus System BV

Tubus System BV

Ambachtstraat 1, 2751 GP  Moerkapelle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.