Tubus System BV

Tubus System BV

Ambachtstraat 1, 2751 GP  Moerkapelle

Over ons

Over ons

Tubus System BV is een volledige dochteronderneming van Tubus System International AB uit Zweden, en het enige bedrijf in Nederland dat Tubus System uitvoert. Het bedrijf is in 1998 opgericht in Zweden en in 2009 gestart in Nederland. Inmiddels zijn meer dan 600 gebouwen voorzien van nieuwe Tubus System-afvoerleidingen. 

Marktleider van Nederland

Tubus System is marktleider van Nederland op het gebied van leidingrenovatie. Inmiddels zijn er 46 mensen werkzaam in ons bedrijf en hebben wij flinke stappen gemaakt. Deze vooruitgang hebben wij kunnen realiseren dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers

Leidingrenovatie = mensenwerk

Afgelopen jaren hebben wij gezien dat niet alleen onze techniek er toe doet, maar dat juist ook onze werkwijze van belang is in deze renovatietrajecten. Wij begrijpen dat het van belang is om bewoners tijdig in het traject te betrekken. Waar staan wij voor? 

  • Een open, vakkundige onderneming.

  • Communicatief sterk naar alle betrokken partijen

  • Betrouwbare partner met toegankelijke monteurs

  • Internationale slagkracht en marktleider in Nederland

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze techniek of werkwijze? Klik hier voor meer informatie. 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.