Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een goede manier om uw huis of pand te beveiligen. Door middel van camera’s kunt u namelijk observeren, registreren en indien nodig, alarmeren. En camera’s zijn in elke situatie inzetbaar.

Observeren, registreren en indien nodig, alarmeren.

Camerabeveiliging is een goede manier om uw huis of pand te beveiligen. Door middel van camera’s kunt u namelijk observeren, registreren en indien nodig, alarmeren. En camera’s zijn in elke situatie inzetbaar. Of u nu uw oprit, toegangsdeur of een aantal ruimtes van uw pand extra in de gaten wilt houden.

 Groot gebruikersgemak, u heeft de controle, altijd en overal.

Camera’s zijn tegenwoordig zeer gebruiksvriendelijk, de bediening ervan en het bekijken van de beelden kan met uw telefoon. Zo houdt u alles altijd en overal in de gaten, zelfs als u niet in de buurt bent. U heeft de controle, altijd en overal.

 Lockwell-Custos Security Systems BV installeert slimme camera’s

Slimme camera’s die in staat zijn afwijkend gedrag binnen een afgebakend gebied te detecteren. Indien de camera verdacht gedrag detecteert vindt er direct een doormelding plaats naar uw inbraakdetectiesysteem en/of uw telefoon. Tegelijkertijd kan, indien gewenst, ook een door ons te installeren schrikverlichting/sirene worden geactiveerd. Deze slimme manier van detectie is bijzonder betrouwbaar ten opzichte van conventionele detectie en detecteert bovendien een inbraakpoging voordat deze daadwerkelijk is ingezet. Deze oplossing beperkt de schade aan en in uw object/woning door vroegtijdig alarm te slaan en reduceert de kans op inbraak aanzienlijk. Daarnaast worden de beelden opgeslagen op uw recorder zodat u de beelden terug kunt kijken. Uiteraard kunt u ten alle tijden via een internetverbinding de beelden “live” bekijken en indien nodig de sirene en/of flitser activeren.

NB. Lockwell-Custos Security Systems BV plaatst bij haar klanten geen camera’s van Chinese origine, die onze Centrale Overheid in Den Haag middels haar publicaties als een mogelijk risico kwalificeert.

Indringdetectie:

‘Alarm’ indien een persoon zich volledig in een afgebakend gebied bevindt 

Rondhangdetectie:

‘Alarm’ indien een persoon zich langer dan 10 seconden in een afgebakend gebied bevindt 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Lockwell-Custos Security Systems BV

Lockwell-Custos Security Systems BV

Vogelkersberg 3 C, 3755 BN  Eemnes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Lockwell-Custos Security Systems BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.