Cilinders van DOM

Dom Security is een Europese industriële groep met een vestiging in Parijs, die gespecialiseerd is in het maken van cilinders. Lees meer over het bedrijf in dit artikel!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Dom cilinders

Dom Security is een Europese industriële groep met een vestiging in Parijs, die gespecialiseerd is in het maken van cilinders. Het bedrijf, dat in 1990 werd opgericht onder de Franse naam 'Sécuridev', is onderdeel van de SFPI-groep. De SFPI-groep is een onderneming die gevestigd is in Parijs, welke werd opgericht in 1985 door Henri Morel. De SFPI-groep is een groep van vier bedrijven die gespecialiseerd zijn en zich richten op de veiligheidsindustrie voor mensen, goederen, alsook het milieu.

Groei en ontwikkeling van Dom cilinders

In 1990, toen het bedrijf Sécuridev werd opgericht, werden in hetzelfde jaar de bedrijven Picard Serrures en ook RONIS overgenomen. De Franse bedrijven Dény en Metalux besloten zich ook bij Sécuridev te voegen. In 1991 voegde zich tevens het Italiaanse bedrijf C.R. Serrature toe, het voorbeeld dat in 1992 gevolgd werd door het Hongaarse bedrijf met de naam Euro-Elzett. In 1994 wordt Sécuridev op de Franse beurs verhandeld. In 2003 werden de bedrijven Dény en Fontaine samengebracht, om in 2004 in handen van het management van het Poolse bedrijf 'Metalplast' terecht te komen. In 2005 werd het bedrijf overgenomen door het management van het Duitse bedrijf Dom.

Dom en haar visie

Dom vindt dat iedereen en alles van waarde verdient beveiligt te worden: zonder compromissen. Om die reden ontwikkelt Dom de hoogste kwaliteit beveiligings- en toegangsoplossingen die je vandaag de dag op de markt kunt vinden. Dom richt zich op drie belangrijke en essentiële expertisegebieden, hetgeen mechatronica, software en hardware zijn. Dom zet zich daarnaast in voor een consistente ontwikkeling op het gebied van technologieën, zodat ze zichzelf en hun klanten ten aller tijden vóór te blijven op de concurrentie.

Heel Europa veiligheidssloten

Dom noemt zich expert in het ontwikkelen van hoog kwalitatieve veiligheidssloten en toegangscontrole oplossingen voor elke deur en iedere situatie. Dom zorgt ervoor dat haar productassortiment grote variatie biedt, zodat er voor iedere klant een geschikte oplossing is. Een breed scala aan producten, van cilindersloten tot hypermoderne digitale cilinders maakt dat het bedrijf een bekende en goede naam heeft. Dom heeft een eigen assemblagefaciliteit en tevens een verkooporganisatie, waarbij 35 mensen deel van hun team uitmaken. Op dit moment is Dom door heel Europa vertegenwoordigd en kun je meer dan 20 verkoop- en servicekantoren onder hun naam vinden, alsook meer dan 10 productielocaties.

Advies op maat

Naast het leveren van kwalitatieve, revolutionaire slotensystemen, staat Dom bekend om haar service. Dom stelt het brengen van gepast advies als prioriteit: goede inlichting is immers noodzakelijk om te kunnen bepalen welk product het beste van dienst kan zijn. Dom luistert naar haar klanten, vat het verhaal samen en komt vervolgens met gepaste, unieke oplossingen. Daarbij adviseert Dom haar klanten over de meest moderne sluittechnieken en elektronische toegangsbeheer binnen iedere ruimte. Van bouwplaats tot aannemers, gemeenten tot corporaties, van het bedrijfsleven tot haar partners in de ijzerwarenvakhandel: Dom hecht grootste waarde aan haar connecties en het tevreden houden van deze. Dankzij haar expertise kan Dom elke partij een vruchtbaar advies op maat leveren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.