Cilinders van EVVA

Het bedrijf Evva werd in 1919 opgericht in Vienna, de hoofdstad van Oostenrijk. Sindsdien is er een hoop veranderd. Wilt u meer lezen over dit bedrijf? Lees het in dit artikel!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Geschiedenis van Evva cilinder sloten

Het bedrijf Evva werd in 1919 opgericht in Vienna, de hoofdstad van Oostenrijk. Sindsdien is er een hoop veranderd. Vanaf de oprichting tot aan de dag van vandaag is Evva gegroeid tot een van de meest gewaardeerde cilinders slotenbedrijven in Europa. Zelf zegt zij dit te danken te hebben aan haar trouw aan haar fundamentele waarden: innovatie en kwaliteit. In het jaar 1919 besloten drie ingenieurs hun vindingrijkheid te combineren. Ze richtten een bedrijf op, handelend onder de naam Erfindungs-Versuchs-Verwertungs-Anstalt, bedoeld om ideeën en uitvindingen tot leven te brengen. Deze innovatieve geest hebben zij al die jaren, tot op de dag van vandaag, weten te behouden. 'De meer dan 200 nationale en internationale octrooien van EVVA onderstrepen dit vandaag,' zo zegt Evva met trots.

1937 was een jaar dat werd gedomineerd door wereldwijde onrust. In deze crisistijd zette Evva zich steeds meer in voor veiligheidstechnologie en ontwikkelde het eerste patent voor een cilinder slot (hangslot). Dankzij deze innovatie van Evva kon iedereen zich in ieder geval veilig in zijn eigen huis voelen. Het succes van deze eerste sluis legde de basis voor de volgende decennia waarin EVVA zich ontwikkelde tot een synoniem voor veiligheid.

Het cilinder slot opnieuw uitvinden

Bij EVVA stonden de jaren zeventig in het teken van herstructureringen. In slechts een paar jaar tijd veranderde het familiebedrijf van een industrieel bedrijf in een hypermodern beveiligingsbedrijf onder leiding van Nikolaus Bujas. Investeringen in machines en uitbreidingen van de interne onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling vormden de basis voor het succes in de toekomst.

Tot op de dag van vandaag vormen medewerkers een belangrijke innovatiekracht bij Evva – 20 uitvinders en ingenieurs creëren permanent nieuwe ideeën en implementeren deze als toekomstbestendige cilinder slot systemen in onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.

Wereldwijde export en uitbreiding cilinder slot systemen

De weg naar modernisering en internationalisering zette zich eind jaren zeventig onder nieuw management voort. Op basis van de hervormingen van zijn schoonvader bouwde Sven Berlage een wereldwijd netwerk op. Dankzij zijn inzet werd Evva een Europese onderneming met dochterondernemingen in tal van landen en exporteert over de hele wereld. Onder leiding van Stefan Ehrlich-Adám bewijst Evva vandaag dat familiebedrijven als deze ook wereldwijd succesvol kunnen zijn. Evva als cilinder slot onderneming is een van de toonaangevende fabrikanten van cilinders technologie in Europa en wordt vertegenwoordigd door haar tien dochterondernemingen in tien landen en exporteert over de hele wereld. Dankzij beproefde kwaliteit en unieke innovaties is Evva goed voorbereid om haar positie als toonaangevend Europees bedrijf in de toekomst verder te versterken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.