Cilinders van M&C

M&C is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar ervaring heeft opgebouwd op het gebied van inbraakpreventie en veiligheid. Wilt u meer weten over M&C? U leest het in dit artikel!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

M&C cilinders

M&C is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar ervaring heeft opgebouwd op het gebied van inbraakpreventie en veiligheid. M&C heeft een consistent groeiende collectie aan producten die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Didam, Gelderland, gevestigd is, heeft rond de 50 medewerkers die stuk voor stuk voor hun klanten klaar staan.

M&C over M&C

Het is duidelijk: M&C heeft veiligheid en kwaliteit hoogst in het vaandel staan. Het bedrijf zegt een stap verder dan de norm te willen gaan, en haar producten stuk voor stuk door de SKG® te laten testen. De SKG® is een internationaal opererend en erkend, onafhankelijk instituut dat sinds 1983 de kwaliteit en dus de inbraakwerendheid van hang- en sluitwerk test. Daarnaast worden producten zoals cilinders, sloten, beslag en waardebergingen, maar ook hangsloten en barrière-voorzieningen afkomstig van fabrikanten van uit de hele wereld door SKG® getest. Naderhand besluit SKG® onder welke van de drie door SKG® opgestelde klassen het product in kwestie valt. De klassen worden gemarkeerd met sterren, waarbij één ster de laagst haalbare classificatie is, en drie de hoogst haalbare. M&C is een trotse drager van drie sterren voor haar Color cilinder product, en is daar trots op!

Investeren in veiligheid

M&C laat haar klanten inzien dat een investering in slotenwerk beslist geen overbodige luxe is. Vandaag de dag investeren wij immers continu, zodat ons leven tot in de puntjes verzorgd is: van de tuin tot de slaapkamer, schoenen tot je kapsel, de kinderen, de hond en het eten in de koelkast. Maar om al deze belangrijke en waardevolle elementen te beschermen, is investering in hang- en sluitwerk beslist geen overbodige luxe. Om die reden blijft M&C zich constant ontwikkelen, waarbij zij zich niet alleen richt op kwaliteit, maar ook op gebruiksgemak. M&C vindt namelijk: iedereen moet hang- en sluitwerk zelf kunnen installeren. Het moet dus krachtig, maar simpel zijn: simpel, maar krachtig.

Constant groeiend assortiment

M&C staat bekend om haar constant groeiende assortiment. Het bedrijf biedt haar klant een grote collectie aan items zoals deurbeslag, sloten, cilinders, hangsloten en accessories die allemaal voldoen aan de eisen en normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (de SKG®). Tevens zijn alle producten onderworpen aan de strenge test en eisen van het PKW® (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Op deze manier hoopt C&W haar klanten niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een goede nachtrust te bezorgen, wanneer zij de deur achter hen dicht trekken: of het nu voor een uurtje winkelen, een weekje zakenreis, of een maandje vakantie is.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.