Commercieel medewerker binnendienst

Heb jij commerciële voelsprieten, loop je niet weg voor een technisch advies, en is administratie jouw ding? Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf en ben je daarnaast gezellig en gestructureerd?

Geplaatst door: Triflex BV

Al meer dan 40 jaar verlengt Triflex met de vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies. Wil jij hier een essentiële rol in spelen en deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij hebben nog een leuke commerciële uitdaging in te vullen!

Heb jij commerciële voelsprieten, loop je niet weg voor een technisch advies, en is administratie jouw ding? Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf en ben je daarnaast gezellig en gestructureerd? Kom dan ons Triflex team versterken!

Wat ga je doen als Commercieel medewerker binnendienst bij Triflex?
Als Commercieel medewerk(st)er binnendienst bied je waardevolle ondersteuning aan ons Salesteam. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het opvolgen van projectaanvragen, het versturen van documentaties en samples en het afhandelen van vragen per email, website of Whatsapp. Je zorgt voor een correcte afhandeling, opvolging en een juiste registratie in ons CRM-systeem. Daarnaast ondersteun je het techniek team met het uitwerken van o.a. technische adviesrapporten, het up-to-date houden van productbladen, systeembeschrijvingen en bestekteksten.

Bij afwezigheid van je collega Mark Bruggeman, collega bedrijfsbureau, ben je tevens verantwoordelijk voor het facilitair- en gebouwbeheer. In geval van storingen probeer je dit zo snel mogelijk op te lossen of schakel je een van onze vaste bedrijven in.

 

Je houdt van een uitdaging en van afwisselende taken: geen dag in deze functie is hetzelfde!

Heb jij daarnaast een administratieve achtergrond, ben je communicatief vaardig, maar heb je ook affiniteit met techniek, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Taken en verantwoordelijkheden

 •      Versturen van documentatie, samples en de opvolging hiervan;
 •      Het actief ondersteunen van de afdeling Verkoop;
 •      Ondersteuning en bijdragen aan de afdeling Techniek;
 •      Het opstellen, beoordelen en uitwerken van technische adviezen;
 •      Up-to-date houden van systeembeschrijvingen, productbladen en                 bestekteksten;
 •      Opvolgen van projectaanvragen, afhandelen van vragen per email, website en          app;
 •      Bij afwezigheid van je collega bedrijfsbureau ben jij verantwoordelijk voor het facilitair- en gebouwbeheer.

Wat verwachten we van jou?

 •       Je hebt een afgeronde mbo-opleiding.
 •       Je beschikt over een gedegen kennis van Microsoft Office.
 •        Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met een CRM-systeem.
 •        Je bent flexibel, want door de diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde.
 •        Je hebt kennis van CAD-tekeningen, zoals Autocad (2D) of in Fusion 360 (3D) (pré)
 •        Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
 •        Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over prima communicatieve vaardigheden in het Engels en Duits (pré).

 

Delivering Solutions Together - Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een actieve en uitdagende functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, met een salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring, maar past bij je verantwoordelijkheden én 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband). Juist door de diversiteit van de marktsegmenten waarbinnen Triflex werkzaam is, is deze functie erg afwisselend én kun je hieraan geheel zelfstandig invulling geven.

Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Je komt terecht in een team van circa 30 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.

We kunnen je er van alles over vertellen maar het beste is om onze eigen medewerkers aan het woord te laten. Benieuwd hoe het is om bij Triflex te werken? Bekijk dan deze video! Een kijkje achter de schermen met onze Technisch Manger: Nico Feima Hoe ziet zijn dag eruit?

Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem hier een kijkje bij ons achter de schermen. Wat doen ze graag in hun vrije tijd en waar zijn ze het meest trots op?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail deze naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel voor meer informatie: 038 - 460 20 50.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.