Dakluik op complex van Groosman

Groosman Architecten ontwierp Nouv’eau, een appartementengebouw dat onderdeel uitmaakt van het Euryza complex in Zwijndrecht.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw dat door BAM Wonen wordt ontwikkeld staat op een prachtige plek met uitzicht op het water en de historische binnenstad van Dordrecht. Het dak van het complex wordt verrijkt met het RHT dakluik van Gorter. Met deze oplossing is een veilige toegang tot de op het dak gelegen installaties gegarandeerd.

Praktische en veilige toegang tot het dak
Dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden aan het dak zelf of de daar aanwezige apparatuur. Denk hierbij aan koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnepanelen en andere voorzieningen op het dak. Het door IAA Architecten geselecteerde RHT-dakluik kent een bewezen hoge isolatiewaarde en draagt zo bij aan een lage energierekening. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link

Keuze van een dakluik combinatie
Wens je een daktoetreding die niet altijd in het zicht is? Dan biedt een Gorter dakluik met ladder of schaartrap de ideale oplossing. Een dakluik met schaartrap heeft, in ongebruikte toestand, een fraai vlak afgewerkt plafond. Toepassingen waarbij het aanzicht iets minder belangrijk is of bij een beperkter budget kunnen worden voorzien van het Gorter dakluik met ladder. Bij deze oplossing kan de ladder middels de meegeleverde muurbeugels aan de wand worden opgehangen. Het voordeel van beide dakluik combinaties  is dat je in een normale situatie altijd over het volledige vloeroppervlak in de onderliggende ruimte kunt beschikken.

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Wil je een offerte opvragen? Klik hier!     

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.