Dakluik op nieuwbouw Insula Dei

Op landgoed De Rennen Enk in Arnhem bouwt Kuiper Bouw een wooncomplex met 36 appartementen voor ouderen, inclusief een half ondergrondse stallingsgarage.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Alle twee- en driekamerappartementen ontsluiten op een transparant atrium dat tegelijk als sociale ontmoetingsplek dient. Bijzonder is de energieopwekking dat door een eisbuffer wordt gerealiseerd, een tamelijk nieuwe vorm van duurzame energieopwekking als alternatief voor WKO-installatie. GAJ I VBW Architecten heeft in haar ontwerp ook bewust voor isolerende en duurzame materialen gekozen, getuige onder meer het voorgeschreven dakluik van Gorter. 

Gorter snapt dat energieprestaties gewoon gehaald moeten worden
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. En ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds vaker voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker. Gorter levert veilige daktoegangen die onopvallend en eenvoudig in het ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. De keuze van GAJ I VBW Architecten voor het RHT-dakluik is een keuze voor een optimaal duurzame oplossing: de isolatiewaarde van dit dakluik komt ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken.  

Uitstekende isolatie
Gorter RHT-dakluiken garanderen een uitstekende isolatie. De RHT-dakluiken zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.