De deur die alles en iedereen beschermt

Een woningtoegangsdeur van Daloc dempt niet alleen vrolijk hondengeblaf, maar beschermt ook tegen inbrekers en brand. Dankzij het unieke ontwerp is de deur bijzonder duurzaam, zonder dat dit ten koste van de beschermende eigenschappen gaat.

Geplaatst door: Mijn-Voordeur.nl

7 goede redenen om te kiezen voor een Daloc veiligheidsdeur.

Het is geen toeval dat een Daloc veiligheidsdeur de bestverkochte deur in Zweden en de rest van Scandinavië is. Want hij biedt niet alleen betrouwbare bescherming tegen brand, rook, geluid en inbraak, maar past ook perfect in elke woonomgeving en voldoet uiteraard aan alle wettelijke voorschriften.

1. Beschermt tegen inbraak

Een Daloc stelt gerust. De stalen deurconstructiemaakt het voor een inbreker vijwel onmogelijk om in te breken. Met een inbraakwerendheidsklasse 3(RC3) is onze deur bestand tegen zware gereedschappen als een koevoet. Waarmee een inbreker een traditionele weerstandsklasse 2 (RC2) deur vaak binnen enkele seconden open heeft.

2. Kan levens redden

Als er brand onstaat, biedt een Daloc deur de beste bescherming tegen de verspreiding van vuur engevaariike brandgassen. Het deurblad en het stalen kozijn omsluiten de isolatie van steenwol en de geintegreerde versterkingen. Hierdoor word het vuur minimaal 30 minuten vertraagd. Dit is genoegom levens te redden en bezittingen veilig te stellen.

3. Lawaai, tocht, rook en geurenblijven buiten

Een Daloc veiligheidsdeur sluit perfect en blijft daardoor ook betrouwbaar dicht. Zodat wat buiten moet blijven, buiten blijft. Effectieve rubberen kierdichtingen en de vormstabiele consitructie voorkomen dat storende geluiden, etensluchten, tocht en rook uit het trappenhuis de woning binnendringen.

4. Lange levensduur

Een Daloc veiligheidsdeur is vervaardigd met de hoogste precisie en dankzj de duurzame stalen constructie is het deurblad uiterst robuust en vormvast. Zo krijgt u een deur die lang meegaat en zijn beschermende eigenschappen gedurende zijn lange levensduur behoudt.

5. Bespaart energie

Daloc deuren zijn zo ontworpen dat ze zelfs bij extreme tremperatuurverschillen tussen binnen en buiten, niet kromtrekken. Een Daloc deur houdt daarmee kou en tocht buiten de woning. U bespaart daarmee op energiekosten en krijgt daarvoor een warmer en aangenamer huis.‎

6. Even mooi als veilig.

Naast veiligheid doet Daloc ook geen concessies aan het uiterlijk van deuren. Kwalitatief goede materialen, fraaie details en een Scandinavisch design zorgen voor een exclusieve uitstraling waar we trots op zijn. Dankzij de duurzaamheid van de materialen gaan onze deuren ook bijzonder lang mee.

7. Efficiënte montage

Een Daloc deurset laten monteren is eenvoudiger dan u denkt. Ongeacht of het om een enkele deur of een nieuwbouw-,/renovatieproject gaat. Met ons praktische montagesysteem wordt de gehele deurset in één keer geplaatst. Door gebruik te maken van een gepatenteerd systeem kunnen kozijnen en deurblad op elk moment worden bijgesteld. Nog een voordeel: u kunt de deuren en kozijnen zelfs verwijderen en ze elders opnieuw gebruiken. Mijn-Voordeur.nl is uw specialist voor veilige Daloc deuren 

Bedrijvengids Geplaatst door
Mijn-Voordeur.nl

Mijn-Voordeur.nl

Schiedamsedijk 52e, 3134 KK  Vlaardingen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Mijn-Voordeur.nl
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.