Dé oplossing voor LED in parkeergarages

Je wilt dat bezoekers zich veilig voelen in de parkeergarage. Maar dat betekent in principe dat verlichting altijd aan moet staan. En dat is duur. Toch? Niet persé. Onze serie LED-verlichting ‘Maas’ is een slimme oplossing waarmee je het beste van twee...

Geplaatst door: Pre-Lite

Je wilt dat bezoekers zich veilig voelen in de parkeergarage. Maar dat betekent in principe dat verlichting altijd aan moet staan. En dat is duur. Toch? Niet persé. Onze serie LED-verlichting ‘Maas’ is een slimme oplossing waarmee je het beste van twee werelden combineert: een hoog veiligheidsgevoel en lagere energiekosten. 

Hoe werkt de Maas LED-verlichting?
Simpel gezegd: de verlichting levert als dat nodig is. Het werkt via een draadloos detectiesysteem dat bewegingen van mensen of voertuigen signaleert. Hiermee springt de LED-verlichting in de parkeergarage alleen aan bij beweging. De lampen zijn flexibel te dimmen. Door de lange levensduur en lage onderhoudskosten is Maas in 9 van de 10 parkeergarages een slimme investering. 

Wat levert Maas LED-verlichting op?

  • Tot 80% besparing op de energierekening.    
  • Tevreden bezoekers: ze voelen zich veilig. 
  • Minder schade: vandalen voelen zich niet veilig. 

Meer weten over LED in jouw parkeergarage?
Stuur een bericht naar info@pre-lite.nl of bel Aad Koudijs via 06 53 73 01 73. We komen dan langs voor een vrijblijvend lichtadvies.  

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.