De Rozentuin

De bouw van De Rozentuin, een appartementencomplex met dertien luxe appartementen in het Van Lyndenpark in Beetsterzwaag, is het sluitstuk voor de ontwikkelingen en bouwwerkzaamheden in het Van Lyndenpark

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deze gevarieerde woonwijk is een samenwerking van gemeente Opsterland, Van Wijnen Gorredijk en woningcorporatie Elkien. Het totale plan telt 65 nieuwbouwwoningen.

Van Wijnen is begin van dit jaar gestart met de graafwerkzaamheden. Naar verwachting is het appartementencomplex in 2022 klaar, dan worden de appartementen opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Zoals je in deze tijd mag verwachten, worden de appartementen uitgerust met vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. En ook de daktoeging is zo duurzaam als mogelijk. Het toegepaste RHT-dakluik is namelijk thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De meest duurzame oplossing voor een veilige daktoegang!

Het luik wordt geleverd in combinatie met een perfect passende schaartrap. De (schaar)trappen en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten of dit project of het bedrijf Gorter. Neem vooral contact op!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.