Doe de wagenpark-scan

Mobiliteit verandert razendsnel. Steeds meer automerken brengen elektrische voertuigen op de markt. Laadpalen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegelijkertijd bedenken overheden, met name in de grote steden, steeds meer nieuwe regels.

Geplaatst door: Inspirantie

Kunnen uw medewerkers straks nog met een benzine- of dieselauto naar hun bestemming in stadscentra? Is de actieradius van elektrische auto’s groot genoeg? Welke oplaadfaciliteiten zijn er onderweg? En gaat de keuze voor duurzaamheid niet ten koste van betaalbaarheid?

Wagenpark-scan
Relaties van Inspirantie vragen steeds vaker om mobiliteitsadvies. Daarom hebben we een nieuwe dienst gelanceerd: de wagenpark-scan.

- inventarisatie van al uw relevante vragen over mobiliteit;
- inventarisatie van uw duurzaamheidsdoelen;
- totaaladvies voor verduurzaming van uw wagenpark;
- begeleiding van de uitvoering.

Dankzij het bundelen van krachten met vooraanstaande spelers in de automotive-sector hebben wij een zeer sterke inkooppositie voor alle automerken, en met meer dan 15 gerenommeerde leasemaatschappijen in Nederland. Deze inkoopcombinatie behoort tot de sterksten in Nederland.

Zo kunnen wij voor u de beste deal uit de markt halen.

Groene stroom voor uw laadpalen
Inspirantie adviseert ook als het gaat om inkoop of opwek van groene stroom (zonnepanelen) en eventueel de opslag (batterijen).

Meer weten? Neem dan contact op met Anton Sinke: anton.sinke@inspirantie.nl of 06-53180013.

Bedrijvengids Geplaatst door
Inspirantie

Inspirantie

Lange Voorhout 58 A-2, 2514 EG  Den Haag

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Inspirantie
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.