Inspirantie

Inspirantie

Lange Voorhout 58 A-2, 2514 EG  Den Haag

Over ons

Makelaar in energie

Inspirantie bemiddelt tussen u en de energie aanbieders. Een makelaar in energie dus. Natuurlijk is daarbij de prijs heel erg belangrijk. En omdat wij klein zijn kunnen wij ook met kleine marges tevreden zijn. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar de 'kleine lettertjes'. Ook betrekken wij andere onderwerpen bij onze beoordeling zoals groene energie.

Energielasten omlaag brengen

Inspirantie is meer dan een makelaar in energie. Wij zijn ook thuis in het verduurzamen van gebouwen. Zo kunnen wij u helpen om blijvend de energielasten te verlagen.

Dit doen wij omdat wij een bijdrage willen leveren aan het verlagen van de CO2 uitstoot. We helpen u  bij de uitdaging om fossiel brandstofverbruik te verminderen. 

Scherpe inkoop van energie

Uw energierekening gaat omlaag door betere collectieve inkoop. Inspirantie ontzorgt door alle onderhandelingen en vergelijkingen voor u te doen, zodat u de aanbieding krijgt die het beste bij u past. Verlaag blijvend uw energierekening door:

  • Besparen en minder verspillling

  • Inzicht en bewustwording

  • Duidelijkheid over verduurzaming

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons gratis op 085 - 902 4782 (van 9:00 tot 17:00)

E-mail: info@inspirantie.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.