Dommel noodverlichtingsarmatuur

Noodverlichting geeft een prettig gevoel in de openbare ruimtes van een appartementsgebouw. Sterker nog, het is in sommige gevallen zelfs verplicht! Dan wilt u natuurlijk wel écht goede noodverlichtingsarmaturen. Bijvoorbeeld Dommel van Pre-Lite.

Geplaatst door: Pre-Lite

Noodverlichting is in veel appartementencomplexen verplicht. Dat zit zo: in gebouwen waar meer dan 75 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn, wat voor veel grotere appartementsgebouwen geldt, is noodverlichting verplicht. Het is overigens niet alleen verplicht noodverlichting aanwezig te hebben, hij moet ook goed werken. Concreet hebben we het er dan over dat de felheid en werking regelmatig gecontroleerd moet worden. Het kan zelfs zo zijn dat er bij achterstallig onderhoud boetes uitgeschreven worden. Als VvE wil je dus noodverlichting waar je echt van op aan kunt.

Waar let u op bij het aanschaffen van noodverlichtingsarmaturen?

Er zijn een aantal belangrijke punten die u in de gaten moet houden bij het aanschaffen van goede noodverlichtingsarmaturen.

- Betrouwbaarheid
De noodverlichting moet het altijd doen, ook (of juist) als de stroom uitvalt. Controleer altijd of de armatuur een automatische en handmatige testfunctie heeft.
- Voldoen aan de Europese regelgeving
De noodverlichting moet voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving. Zo voorkomt u eventuele problemen op het gebied van aansprakelijkheid.
- Energieverbruik
De noodverlichting staat altijd aan. Verstandig om dus te kijken naar een duurzame oplossing.
- Flexibiliteit
De noodverlichting moet lang mee kunnen en dus bestand zijn tegen vandalisme maar ook niet beschadigd raken bij het vervoeren van grote goederen door de gemeenschappelijke ruimten (bijvoorbeeld bij een verhuizing).

Dommel noodverlichtingsarmaturen

De Dommel noodverlichtingsarmaturen van Pre-Lite voldoet aan al deze criteria! Met het kantelbare ophangsysteem kan dit armatuur eenvoudig aan zowel het plafond als aan de wand bevestigd worden. Dit zorgt ervoor dat hij erg robuust is en geschikt voor elke ruimte. Verder beschikt de Dommel over uitgebreide, automatische en handmatige testfaciliteiten en met een nominaal vermogen van slechts 4W is hij extreem zuinig in het gebruik. De armatuur wordt helemaal compleet geleverd en is eenvoudig te monteren.

Heeft u interesse in dit noodverlichtingsarmatuur van Pre-Lite? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.