Domotica.

Wat kan Smart en Duurzaam voor u betekenen?

Geplaatst door: Smart en Duurzaam

Wat kan Smart en Duurzaam voor u betekenen?

Onze installateurs en product specialisten staan klaar om tegen een scherpe prijs uw SmartenDuurzaam.nl producten bij u te installeren en te configureren. Veel apparaten vereisen (elektro)technische- en IT kennis om deze juist te kunnen installeren en te configureren.

Zeker bij de installatie van een KNX of het Busch-Jaeger Free@home domotica systeem is het verstandig om de installatie door ons te laten verzorgen, waarbij wij u compleet kunnen ontzorgen en de domotica geheel naar uw wens kunnen opleveren. Als u kiest voor onze instaliatieservice dan komen wij bij u op locatie de producten niet alleen installeren, maar geven wij u ook uitleg over de werking en de mogelijkheden van het product en stellen wij alles meteen naar uw wens in.

Klik op een afbeelding om ons assortiment te bekijken.

Cinema Sound Experience.

Dankzij onze jarenlange ervaring met beeld en geluid, en onze passie voor goed geluid kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes voor een muzieksysteem voor uw woning, winkel of kantoor.
Wij gebruiken daarbij luidsprekers en versterkers van goede kwaliteit, en weten ook precies welk systeem goed zal functioneren. Tevens kunnen wij een dergelijk systeem, ook volledig bij u installeren en het geheel volledig naar uw wens inregelen.
Wij zijn dealer van SONOS en Bowers & Wilkins en kunnen deze merken ook bij u thuis installeren


Heeft u vragen wat voor audiosysteem het beste bij u past, of hulp nodig bij het installeren van multiroom audiosystemen, neemt u dan gerust contact met ons op telefonisch op 0485-746001 of via ons contactformulier

Intercoms en toegangscontrole.

Op het gebied van intercom- en toegangscontrolesystemen zijn wij ook zeer vakkundig, en dankzij onze kennis van deze oplossingen kunnen wij u ook goed adviseren. Of het nu gaat om een elektrisch hekwerk met een intercom systeem, of om de wat meer complexere systemen met gebruikersbeheer en toegang door middel van RIFD, of vingerafdruk. Wij kunnen u daarbij uitstekend adviseren, en kunnen indien gewenst dit ook op locatie komen installeren.

Heeft u vragen wat voor intercom of toegangscontrole systeem het beste bij u past, of hulp nodig bij het installeren van deze systemen, neemt u dan gerust contact met ons op telefonisch op 0485-746001 of via via ons contactformulier

 

Beveiligingscamera's met Opname.

Ook op het gebied van beveiligingscamera's met opnamemogelijkheid, kunt u bij ons terecht.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onze installatieservice. Wij hebben zelf al vele camerasystemen geïnstalleerd en daarbij de nodige ervaring opgedaan. Er zijn vandaag de dag heel veel soorten en merken camera's te koop, maar vele daarvan zijn niet geschikt om de beelden goed en duidelijk weer te geven. Wij kunnen u hiermee helpen en met onze kennis u ook van het juiste advies voorzien.

Heeft u vragen wat voor camerasysteem het beste bij u past, of hulp nodig bij het installeren van een beveiligingscamera systeem, neemt u dan gerust contact met ons op telefonisch op 0485-746001 of via via ons contactformulier

Domotica en het Slimme Wonen
In een wereld waar energieverbruik, en hoe daar zo efficiënt mogelijk mee om te gaan een steeds groter rol speelt binnen onze toekomst, kunnen wij onze eigen energieconsumptie binnenshuis steeds beter beheren.

Indien er niemand thuis is hoeft er niet zo nodig overal licht te branden, en hoeft de kachel niet op 20 graden te staan. Wat we wel willen is dat de kachel slim kan meedenken en dat de thermostaat kan bepalen wanneer u thuis bent, dit geld ook voor de verlichting en gordijnen.
Hier komt Domotica om de hoek kijken. Wij kunnen u helpen met onze kennis en ervaring om u huis met 1 klik te moderniseren, en vooral te verduurzamen.

Wij verkopen ook het Busch&Jeager Free@home domotica systeem.
Ook interessant zijn onze Zwave en Zigbee producten, waarmee u zelf uw woning kunt automatiseren

 

Heeft u vragen wat voor domotica systeem het beste bij u past, of heeft u technische ondersteuning nodig voor uw huidige domotica installatie, neemt u dan gerust contact met ons op telefonisch op 0485-746001 of via via ons contactformulier

Bedrijvengids Geplaatst door
Smart en Duurzaam

Smart en Duurzaam

Kovel, 12, 5431 ST  Cuijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.