Doorbreek de onderhoudscyclus!

Langere levensduur door optimaal advies en periodiek onderhoud op maat. De Friese Verf fabrikant NelfKoopmans heeft het beste advies en producten voor (totaal) duurzaam onderhoud. We gaan verder dan Nen267 want geen woning in het beheer is hetzelfde.

Geplaatst door: NelfKoopmans

Het beste advies voor duurzaam onderhoud van uw gebouwen.

Wij begrijpen waar je als VVE beheerder aanloopt als het gaat om planmatig onderhoud. Wat wordt de onderhoudscyclus? Op welke manier zorgen voor de langste levensduur en dit alles tegen redelijke kosten.

De Friese verffabrikant NelfKoopmans heeft meer dan twee eeuwen ervaring met het beschermen van verschillende ondergronden. Van reguliere verf systemen, (houtrot)reparatie middelen tot specialistische coatings. Deze kennis nemen we mee in ons advies voor duurzaam onderhoud van gebouwen. 

Verder dan Nen 267
Geen woning in het beheer is het zelfde, denk alleen maar aan de zonnestand van de gebouwen ten opzichte van elkaar. Een duurzaam onderhoud begint dan ook met het beste advies. Daarin gaan we verder dan de standaard inspectie en leveren we een advies passend bij alle gebouwen in het beheer. 

Totaal onderhoud
Naast verfsystemen voor houtwerk, gevelbekleding, muren en gallerij vloeren hebben wij ook innovatie houtrot systemen. Wij hebben als fabrikant alle oplossingen in huis voor duurzaam onderhoud. Het ideale verfsysteem wordt op basis van onze inspectie en het onderhoudsavies afegstemd.  

Lokaal
Onze adviseurs staan in nauwe contact met lokale schilders en applicateurs. Naast het duurzame onderhoudsadvies voor VVE beheerders, bieden wij ook ondersteuning voor schilders en applicateurs voor een optimaal eindesultaat. 

Net een stapje verder
Natuurlijk wil je de allerbeste kwaliteit verf; die leveren wij! Maar we voegen als familiebedrijf altijd een extra ingrediënt toe: betrokkenheid. Vanuit ons vakmanschap denken we mee en denken we verder. Wat de uitdaging ook is, er is altijd een manier te vinden hoe iets wél kan of beter kan. Gedreven en via korte lijnen gaan we voor je aan de slag. En we stoppen pas als alles in kannen en kruiken is.

Meer weten?
De NelfKoopmans inspectie kost € 295,- die in mindering wordt gebracht op de verf indien daadwerkelijk onze producten gebruikt worden voor het onderhoud. Wij werken met korte lijnen. U kunt rechtsreeks sparren met onze verf technisch adviseurs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de inspectie en het advies. 
Bedrijvengids Geplaatst door
NelfKoopmans

NelfKoopmans

Nieuweweg 5, 9073 GN  Marrum

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.