NelfKoopmans

NelfKoopmans

Nieuweweg 5, 9073 GN  Marrum

Over ons

Meer dan 220 jaar Verf vakmanschap

NelfKoopmans is verf. We maken verf: we produceren en ontwikkelen verfproducten voor onze eigen merken en voor anderen. We denken verf: we inspecteren, adviseren en ondersteunen bij projecten. We leven verf: we delen ons vakmanschap met verve met onze partners, klanten en eindgebruikers.

Wij staan altijd voor je klaarom net dat stapje verder te gaan

Natuurlijk wil je de allerbeste kwaliteit verf; die leveren wij! Maar we voegen als familiebedrijf altijd een extra ingrediënt toe: betrokkenheid. Vanuit ons vakmanschap denken we mee en denken we verder. Wat de uitdaging ook is, er is altijd een manier te vinden hoe iets wél kan of beter kan. Gedreven en via korte lijnen gaan we voor je aan de slag. En we stoppen pas als alles in kannen en kruiken is.

‎Met een kleine groep gepassioneerde vakmensenhebben we grote impact op prachtige resultaten

Groter is niet altijd beter. Zeker als je samen uitdagingen aan gaat, is een kleine, betrokken partner als NelfKoopmans een betere keuze. Onze vakmensen verdiepen zich in jouw uitdaging en doorgronden elk detail. Dat leidt tot doortimmerde adviezen en services op maat. Daarbij bieden we producten aan die specifieke problemen oplossen. En als het nodig is, ontwikkelen wij er een product voor. Dat levert niet alleen prachtig schilderwerk op, maar ook vloeiende processen en een schitterend rendement.

Voor elke klus het beste product,voor elke klant de beste service

Er is geen schilderwerk waar wij niet de perfecte oplossing voor in huis hebben. Van reguliere verfproducten tot zeer specialistische probleemoplossers. Daarbij delen we ons vakmanschap en zorgen dat je met onze producten de best haalbare resultaten realiseert. We vertrekken altijd vanuit jouw wensen en behoeften en doen een aanbod op maat.

Als grondlegger van de moderne verftechnologiekomen wij alleen met innovaties die ertoe doen

In 1916 is NELF een van de eerste verffabrikanten in ons land die elektriciteit gebruikt om verf te produceren. Een procedé dat de verfindustrie voorgoed veranderde. Ook nu zoekt de R&D afdeling van NelfKoopmans naar innovaties die een wezenlijke meerwaarde bieden. Onze innovatiekracht richt zich vooral op het ontwikkelen van specialistische probleemoplossers, het optimaliseren van bestaande producten en verduurzaming.

Ons continue streven naar optimale duurzaamheidbetreft onze producten én onze relaties

Onze moderne verffabriek is gevestigd in een van de mooiste Unesco gebieden van Nederland: het Waddengebied. Dit prachtige en kwetsbare gebied herinnert ons er dagelijks aan hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet en elkaar te zorgen. We werken continu aan het zo duurzaam mogelijk maken van onze processen en producten. Net zoveel aandacht steken we in onze relatie met klanten, partners en medewerkers. Welkom bij de familie…

 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.