Drie dakluiken op Kubus-Katrijp

Dat Amsterdam een tekort aan woningen heeft, is geen geheim. Dat Amsterdam een tekort aan betaalbare woningen heeft evenmin.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Amsterdamse woningcorporatie Stadsgenoot biedt met Kubus-Katrijp betaalbare woningen, zodat wonen in Amsterdam voor iedereen bereikbaar blijft. Kubus-Katrijp bestaat uit verschillende bouwblokken bouwblokken met aan de kant van het Waterlandplein een toren van zestien lagen. Op alle drie de gebouwen tekende architect Moke het RHT-dakluik van Gorter in. Deze keuze garandeert een veilige toegang tot de daken en een energiezuinige oplossing. Alle dakluiken van deze fabrikant kennen namelijk een ongekend hoge isolatiewaarde. 

Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar en bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Nieuwe generatie Gorter RHT-dakluik
De nieuwe generatie RHT -dakluiken heeft een uiterst sterke en gepatenteerd constructie. Door een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. Met deze oplossing zijn hoogwerkers en ladders bovendien overbodig, want met het RHT-dakluik betreed je het dak simpelweg via de bovenste verdieping. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. De dakluiken op dit complex worden met eigen schaartrappen opgeleverd. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk. 

Geen energieverlies
Naast veiligheid ligt de focus van Gorter ook op isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier!    ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.