Duurzaam koelen en verwarmen

Welke warmteopwekker er ook in de woning wordt gekozen, met onze Low-H2O radiatoren kun je duurzaam koelen én verwarmen, het hele jaar door. Maar welk Jaga product is geschikt voor jouw situatie?

Geplaatst door: Jaga Nederland BV

Om de warmteopwekker (HR-ketel, hybride warmtepomp, All-electric warmtepomp of warmtenet) optimaal te laten werken en nog meer energie te besparen, kan het afgiftesysteem vervangen worden. Met onze Low-H2O radiatoren kun je altijd duurzaam verwarmen. Als de warmteopwekker een hybride warmtepomp, All-electric warmtepomp of het warmtenet is, behoort ook duurzaam koelen tot de mogelijkheden. 

We bieden twee soorten koeling; niet-condenserend en condenserend. Bij niet-condenserende koeling, ook wel light cooling genoemd, wordt de ruimte vooral verfrist en kan de kamertemperatuur 3 tot 5 graden dalen. Condenserende koeling - deep cooling is vergelijkbaar met airconditioning, maar is veel zuiniger. Het systeem werkt actief mee om warmte en overtollig vocht aan de ruimte te onttrekken. 

Bekijk hieronder welk Jaga product geschikt is voor jouw situatie:

Bekijk hier de uitgebreide info over bovenstaande producten:

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Jaga Nederland BV

Jaga Nederland BV

De Meerheuvel 6, 5221 EA  DEN BOSCH

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.