Jaga Nederland BV

Jaga Nederland BV

De Meerheuvel 6, 5221 EA  DEN BOSCH

Over ons

Méér dan een bedrijf

Maar, Jaga is méér dan een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit en esthetiek. Met deze filosofie zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en onze medewerkers te inspireren en doelen te geven, is de filosofie vertaald in vijf waarden: respect nature, awake the artist, dream a future, create emotion en building bridges. Deze waarden houden we altijd in ons achterhoofd als we aan het werk zijn. Benieuwd naar wat dit inhoud? Kijk hieronder voor een korte toelichting per waarde.  

Respect Nature
Denk aan de natuur. De keuze voor het meest ecologische en duurzame pad mag wat ons betreft geen vrijblijvende optie zijn. Het is de weg die we vanzelfsprekend bewandelen. Jaga doorbreekt het traditionele denken door te investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die minder energie en minder grondstoffen verbruiken.

Awake the artist 
Denk eens aan iets anders! Geen standaardproducten, maar oplossingen op maat zonder beperkingen. Samen bepalen we de juist vorm, kleur of materiaal voor de oplossing waar je naar op zoek bent.

Dream a future
Durf te dromen, kijk vooruit. Ontwerp innovatieve producten die al met een been in het volgende decennium staan.Ontwikkel nieuwe technologieen en systemen die de aarde alle kansen op een duurzame toekomst geven. 

Create emotion
Ervaringen zeggen meer dan 1.000 woorden. Daarom ontwikkelenden we het Jaga Experience Lab. Dit is een grote koelcel met daarin twee identieke huizen, zodat elke denkbare oplossing gemeten, getest en ervaren kan worden.

Building bridges
Bouw bruggen en breng de wensen van alle betrokken partijen samen tot een passend concept dat scoort op duurzaamheid, comfort, energiebesparing, gebruiksgemak etc.

Jaga Nederland B.V.

Als Nederlandse importeur is Jaga Nederland verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer één derde deel van de totale productie van Jaga. Met 25 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Nederland klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop. Jaga Nederland biedt vanuit de diverse afdelingen in 's-Hertogenbosch haar expertise aan haar klanten aan.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.