Een groep enthousiastelingen

met passie voor het vak.

Geplaatst door: J & M VvE Beheer B.V.

‎J&M is ooit als eenmanszaak ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel beheerkantoor. We begeleiden tal van Vereniging van Eigenaren met het dagelijkse beheer. Elke VvE wordt gekoppeld aan een team van twee medewerkers. Een zogenoemde interne en externe beheerder. De externe beheerder is het eerste aanspreekpunt voor het bestuur. Dit is de persoon die bijvoorbeeld ook aanwezig is op de vergaderingen en helpt met het uitvoeren van de actiepunten. Is de externe beheerder buiten de deur dan is de interne beheerder de eerste achtervang. Hiernaast verzorgt de interne beheerder de afhandeling van de schades en storingen.Voor inmiddels meer dan 200 VvE’s heeft J&M ook het gehele opstarttraject verzorgt. De vraag naar deze dienstverlening van een groeiende groep ontwikkelaars is dusdanig dat er binnen J&M een team is aangesteld die zich puur op deze activiteiten richt. Denk hier aan advies bij de op te stellen Akte van Splitsing, het creëren van een begroting en de organisatie van de eerste vergadering. Goed beginnen is immers het halve werk. 

BEWUST ANDERS?

Ontzorgen als uitgangspunt van ons beheer

Op alle facetten een VvE ontzorgen en de dienstverlening afstemmen op de specifieke wensen die de Vereniging van Eigenaren heeft. Dat is het uitgangspunt van J&M. Daarmee zijn we bewust anders dan andere partijen die op dit terrein actief zijn. In onze werkwijze staat transparantie, klantvriendelijkheid en deskundigheid centraal.

Transparantie vertalen we in de wijze waarop wij werken.

Het appartementencomplex is een waardevol product waar je, ook als het gaat om het beheer, nauw betrokken bij wilt zijn. Omdat wij werken met het systeem Twinq heb je 24/7 inzage in de actuele gegevens van de VvE.

Vanaf het ontstaan van J&M is klantvriendelijkheid een onderscheidende waarde.

Omdat we werken met vaste aanspreekpunten ontstaat er een nauwe band tussen de VvE en onze organisatie. J&M is, zoals dat zo mooi heet, een lerende organisatie. Dat betekent in de praktijk dat onze medewerkers regelmatig studiebijeenkomsten bezoeken en cursussen volgen. Zo zijn zij altijd up to date over de laatste ontwikkelingen en beleidswijzigingen. Niet voor niets heeft de directeur dan ook zitting in het bestuur van de branchevereniging.

  • J&M is ook buiten de kantoortijden telefonisch bereikbaar
  • We leggen een aandachtsgarantie vast in de overeenkomst
  • Je kunt jaarlijks deelnemen aan onze informatieve klantendag
  • De vaste aanspreekpunten zijn direct bereikbaar
  • Met tevredenheidsonderzoeken evalueren we onze kwaliteit
  • J&M opereert volledig onafhankelijk van leveranciers

https://vvebeheer.net/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
J & M  VvE Beheer B.V.

J & M VvE Beheer B.V.

Heliumstraat 64, 2718 SL  Zoetermeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.