Eiken lamelparket bij Trendvloeren

Bent u als particulier, aannemer of appartementeigenaar op zoek naar eiken lamelparket? Dan bent u bij Trendvloeren in Veghel en ’t Goy aan het juiste adres.

Geplaatst door: Trend Vloeren

Eiken lamelparket bij Trendvloeren

Bent u als particulier, aannemer of appartementeigenaar op zoek naar eiken lamelparket? Dan bent u bij Trendvloeren in Veghel en ’t Goy aan het juiste adres. Trendvloeren biedt een breed scala aan eiken vloeren en lamelparket en heeft voor ieder wat wils als het op kwalitatief hoogwaardige houten vloeren aankomt.

Wat is eiken lamelparket?


Eiken lamelparket is in het fabricageproces zo goed als hetzelfde als een multiplankvloer. Er bevinden zich onder de toplaag echter dwarsgeplaatste houten lamellen, die kruislings onder de eiken toplaag zijn verlijmd. Zo wordt de natuurlijke werking van het eiken geminimaliseerd. Bij Trendvloeren wordt zowel massief hout, als multiplank, duoplank en lamelparket aangeboden. Alle vloeren zijn verkrijgbaar met een verschillende uitstraling en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.

De belangrijkste kenmerken van eiken lamelparket

Lamelparket bestaat uit twee hoofdlagen. Deze komen bovenop de ondervloer. De onderlaag is gemaakt van houten lamellen die kruislings met elkaar verlijmd zijn, waardoor het hout nauwelijks kan uitzetten of krimpen. Om die reden kan de vloer goed zwevend of over vloerverwarming gelegd worden – zeker wanneer u langs de muren parketveren plaatst. De eiken toplaag kan eventueel gerookt worden als u graag een grijzige kleur wilt. Of roken mogelijk is, ligt aan de hoeveelheid looizuur in het hout. Verder kunt u een multiplank- of lampelparket-vloer lakken, oliën of behandelen met een hardwaxolie. Wilt u de woning of het appartement een ruimtelijke, lichte uitstraling geven? Kies dan voor wit lamelparket.

Waarom kiezen voor lamelparket vloer van eiken?

  • Het leggen van eiken lamelparket gebeurt geheel naadloos.
  • Als een eiken lamelparket vloer is afgewerkt, kan hij goed tegen vuil en vocht.
  • Lamelparket van eiken heeft een lage warmteweerstand en daarom is hij geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De massief houten toplaag geeft de warmte geleidelijk aan de omgeving af. Hierdoor zijn er geen grote temperatuurschommelingen.
  • Eiken lamelparket kan naast vast ook zwevend gelegd worden. Zwevend leggen maakt dat de vloer eenvoudig meeverhuisd kan worden. Het is dan ook een veel gebruikte vloer in huurwoningen en appartementen.

Waar u op moet letten bij eiken lamelparket

Bij Trendvloeren verkoopt men verschillende kwaliteiten lamelparket, allemaal met een Europees eiken toplaag. Toch heeft het ene eikenhout wat meer noesten dan de andere. Dit bepaalt de uitstraling van de vloer. Zoals gezegd, kan het ene eikenhout wat meer looizuur bevatten dan het andere, wat bepaalt of het hout wel of niet gerookt kan worden voor een grijzige afwerking. Bij het maken van uw keuze, kunt u deze opties in overweging nemen. Welke multiplank- of lamelparket-vloer u ook koopt, u haalt sowieso de pracht van een massief eiken vloer in huis tegen een lage prijs.

Eiken lamelparket voor VVE's en appartementen

Voor VVE's, aannemers en eigenaren van appartementen kan Trendvloeren een scherp voorstel doen om bijvoorbeeld meerdere woningen of een entree of hal van een houten vloer te voorzien van eiken lamelparket. Trendvloeren biedt altijd een laagste prijs garantie, uiteraard ook voor particulieren.

U bezoekt vanuit Amsterdam en de rest van de Randstad eenvoudig de vestiging in 't Goy nabij Utrecht. Vanuit Limburg, Brabant, Oost-Nederland en België kunt u ook terecht in de vestiging in Veghel.

Dit kan zowel met als zonder afspraak. De adressen en actuele openingstijden vindt u hier: Vloerenwinkels Trendvloeren

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Trend Vloeren

Trend Vloeren

Beusichemseweg 46B, 3997 MJ  't Goy

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.