Trend Vloeren

Trend Vloeren

Beusichemseweg 46B, 3997 MJ  't Goy

Over ons

Trendvloeren

Trendvloeren is de specialist in houten vloeren, met name eiken vloeren. Vanuit 2 winkels nabij Utrecht en Veghel verkopen wij rechtstreeks vanuit voorraad een Nederlands product van topkwaliteit. 

Breed assortiment houten vloeren

In ons grote aanbod van houten vloeren vindt u onder andere:

  • Eiken lamelparket
  • Massief eiken vloeren
  • Multiplank vloeren
  • Visgraat vloeren

Eiken vloeren

Onze eiken vloeren zijn onze specialiteit. Leverbaar in massief eiken delen, lamelparket, muliplank en visgraat motief. Daarnaast leveren wij ook een passende ondervloer, plinten, en alle andere benodigdheden om uw nieuwe houten vloer te leggen. 

VVE's en appartementen

Voor VVE's en eigenaren van appartementen kunnen wij een scherp voorstel doen om bijvoorbeeld meerdere woningen of een entree of hal van een houten vloer te voorzien. Wij bieden altijd een laagste prijs garantie, ook voor individuele kopers. 

Onze vloeren winkels

U bezoekt vanuit Amsterdam en de rest van de Randstad eenvoudig onze vloerenwinkel in 't Goy nabij Utrecht. Vanuit Limburg, Brabant, Oost-Nederland en Belgié kunt u ook terecht in onze vestiging in Veghel.

Dit kan zowel met als zonder afspraak. De adressen en actuele openingstijden vindt u hier: Vloerenwinkels Trendvloeren

Wij zien u graag in een van onze winkels! Bel ook gerust met vragen. 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.