Eiken visgraat vloer bij Trendvloeren

In ieder interieur is een eiken multiplank visgraat vloer de eyecatcher van elke ruimte. Trendvloeren levert diverse eiken houten visgraat vloeren en daarnaast kan dit prachtige patroon bij u thuis of op het werk gelegd worden.

Geplaatst door: Trend Vloeren

Eiken visgraat vloer bij Trendvloeren

Als appartementeigenaar, VVE of woningcorporatie op zoek naar een schitterende rustiek eiken visgraat vloer? Deze klassieke en levendige eiken visgraat vloer die vroeger veel gebruikt werd, is weer helemaal hot. Vele eeuwen terug werd deze vorm van vloeren leggen al toegepast. Een rustiek eiken multiplank visgraatvloer zorgt voor sfeer en karakter in uw woning. In ieder interieur is een eiken multiplank visgraat vloer de eyecatcher van elke ruimte. Trendvloeren levert diverse eiken houten visgraat vloeren en daarnaast kan dit prachtige patroon bij u thuis of op het werk gelegd worden.

Waar bestaat een visgraat vloer uit?

Een eiken multiplank visgraat vloer bestaat uit een toplaag eikenhout welke watervast is verlijmd op een multiplex onderlaag. Hierdoor “werkt” de vloer nauwelijks meer en zal het dus niet krimpen of uitzetten. De vloerdelen worden tegen elkaar aan geplaatst onder een hoek van 90 graden. Eiken visgraat vloeren levert Trendvloeren in verschillende breedtes, diktes en lengtes en kunnen in 1000 en 1 kleuren worden afgewerkt. Daarnaast kan de visgraat vloer ook gerookt worden.

Eigentijdse uitstraling met visgraat vloeren


Een visgraat parketvloer is prachtig en kan dit blijven door het juiste onderhoud. Daarom is het belangrijk dat de visgraatvloer met de tijd goed onderhouden en afgewerkt wordt. Trendvloeren levert de geschikte onderhoudsmiddelen welke zowel in de winkels afgehaald kunnen worden als mede per post aan verzonden kunnen worden.

Waarom een eiken visgraat vloer kopen?

 

  • Door het tijdloze patroon raakt een visgraat vloer niet zomaar uit de mode en kan jaren lang meegaan indien deze goed onderhouden wordt.
  • Keuze uit verschillende afwerkingen die uw interieur van meer warmte en sfeer voorzien. Hierdoor past een visgraat vloer in ieder interieur.
  • Mogelijkheid om een nieuwe behandeling aan te brengen wat zorgt voor een andere uitstraling.
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming.

Eiken visgraat vloeren passen in ieder interieur


In steeds meer woningen ligt er tegenwoordig een visgraat vloer. Het is en het zal altijd een populaire vloersoort blijven door het speelse patroon. Dit komt omdat deze vloer al snel meer warmte en sfeer aan een woning toevoegt. Bovendien raakt een visgraat vloer nooit uit de mode. En bent u uw gelakte visgraat vloer zat? Dan kunt u deze laag er af schuren en een compleet nieuwe uitstraling geven door het aanbrengen van bijvoorbeeld lak of olie.

Eiken visgraatvloeren voor VVE's en appartementen


Voor VVE's, aannemers en appartementeigenaren kan Trendvloeren een scherp voorstel doen om bijvoorbeeld meerdere woningen of een entree of hal van een eiken visgraatvloer te voorzien. Trendvloeren biedt altijd een laagste prijs garantie, uiteraard ook voor particulieren.  

Bekijk gerust het assortiment eiken visgraatvloeren in onze vestigingen. U bezoekt vanuit Amsterdam en de rest van de Randstad eenvoudig de vestiging in 't Goy nabij Utrecht. Vanuit Limburg, Brabant, Oost-Nederland en België kunt u ook terecht in de vestiging in Veghel. Door onze grote inkoop is visgraatparket nu tijdelijk extra scherp geprijsd en gratis te reserveren voor later.

Bezoeken van de vestigingen kan zowel met als zonder afspraak. De adressen en actuele openingstijden vindt u hier: Vloerenwinkels Trendvloeren

Bedrijvengids Geplaatst door
Trend Vloeren

Trend Vloeren

Beusichemseweg 46B, 3997 MJ  't Goy

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.