Energiekosten verdelen een rompslomp?

U bent niet de enige die hier tegenaan loopt. Bij Techem kunnen we dit van u overnemen, door het debiteurenmanagement voor u te regelen. We begrijpen namelijk maar al te goed dat het een ingewikkelde klus kan zijn om zoveel administratie bij te houden....

Geplaatst door: Techem Energy Services B.V.

Vindt u de verdeling van de energie- en servicekosten ook een administratieve rompslomp?

U bent niet de enige die hier tegenaan loopt. Bij Techem kunnen we dit van u overnemen, door het debiteurenmanagement voor u te regelen. We begrijpen namelijk maar al te goed dat het een ingewikkelde klus kan zijn om zoveel administratie bij te houden. Zeker als u verantwoordelijk bent voor meerdere complexen. Bij Techem beheren we voor meerdere klanten hun debiteurenbeheer. Debiteurenmanagement bij Techem; wat houdt het in? En waarom het ook voor u handig kan zijn!

Van efficiënt incassotraject tot volledig kostenbeheer
Debiteurenmanagement bij Techem houdt in dat wij uw incassotraject beheren, de energieleverancier betalen en de energienota controleren. Wanneer u start gaan we te werk met de bestaande voorschotten. Mochten deze er niet zijn overleggen we met de beheerder welke voorschotten we aan gaan houden. Na een jaar wordt er een nieuw voorschot berekend aan de hand van de eerder verzonden afrekening. Hierin houden we rekening met de kosten van de energieleverancier. Zo krijgt iedere bewoner het beste advies. Het incasseren van het maandelijkse voorschot gebeurt als volgt:

  1.      Wij sturen de bewoners maandelijks de factuur,
  2.      Wanneer zij niet binnen de afgesproken betalingstermijn betalen sturen we hen nog 2 vriendelijke herinneringen,
  3.      Mochten zij dan nog steeds niet betalen dan zijn we genoodzaakt een deurwaarder te sturen. Gelukkig komt het slechts bij een klein van de gevallen voor en ervaren we een betalingsscore van ruim 97%!


Meer dan voorschotten incasseren
Daarnaast betekent het debiteurenmanagement bij Techem niet alleen het maandelijks incasseren van het voorschot op de energierekening. Wanneer u dat wilt, kan het veel meer zijn dan dat. We kunnen namelijk ook de andere gezamenlijke kosten van het complex voor u beheren. Denk hierbij aan de glazenwasser, onderhoud of administratiekosten. Dan heeft u, ook daar, geen omkijken naar.

Tot slot kunt u en uw bewoners bij afname van Mijn Ted inzage in de energieverbruiken en de meterstanden van uw bewoners krijgen. Om daarbij ook gebruik te maken van debiteuren management, maakt dat het pakket helemaal compleet! Hierbij geeft u uzelf en uw bewoners veel meer grip op het algemene en persoonlijke verbruik. Hierdoor kunt u, op basis van deze data, duurzame acties ondernemen.

Wat uw debiteurenmanagement uitbesteden u oplevert
Naast dat u geen omkijken meer heeft naar de gezamenlijke kosten van het complex, hoeft u ook niet meer na te denken over het contact met uw energieleverancier. Wij doen namelijk maandelijks een extra controle op de collectieve energienota. Dit is voor u extra voordelig, want we weten precies waar we op moeten letten om fouten van de energieleverancier snel in de gaten te hebben. Daarnaast hoeven bewoners u, over verwarmingszaken, ook niet meer te bellen. Onze klantenservice geeft antwoord.

Dit geeft u als beheerder de kans om uw tijd anders in te delen en meer bezig te zijn met huurzaken of andere bezigheden.

Slim wonen met Techem: de drie grote voordelen voor uw bewoners

Ook voor uw bewoners geeft zo’n samenwerking veel voordelen, namelijk:

  •        Ze hebben korte lijntjes met Techem! Wij zijn altijd goed bereikbaar en kunnen hen van veel informatie voorzien. Alle kennis over verwarmingszaken zitten namelijk op één plek.
  •        Ze kunnen snel en gemakkelijk betalen. We bieden de bewoner namelijk meerdere betaalmogelijkheden aan.
  •        Omdat we maandelijks een extra controle op de collectieve energienota van de energieleverancier doen, kunnen we bewoners attenderen op ongebruikelijk verbruik. Is goed voor de duurzaamheid en scheelt hen weer in de portemonnee, win-win!

Maak het uzelf gemakkelijk en maak een afspraak!
Denkt u nu: ja, dit wil ik ook! Dan komen we graag met u in contact. U kunt een adviesgesprek aanvragen. In dit gesprek bespreken we uw hulpvraag en analyseren de behoefte en verwachtingen. Zo komen we erachter of deze service iets voor u is, zodat we zeker weten dat we u de beste dienstverlening aanbieden.

Een adviesgesprek aanvragen? Ga dan naar deze website: https://www.techem.com/nl/nl/contact/contact-debiteurenmanagement


Bedrijvengids Geplaatst door
Techem Energy Services B.V.

Techem Energy Services B.V.

Postbus 2152, 4800 CD  Breda.

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.