Fihuma Vastgoedonderhoud

Fihuma Vastgoedonderhoud richt zich op het totale beheer van de buitenschil van gebouwen, zonweringsonderhoud & -vervanging en contractmatige inspecties.

Geplaatst door: Fihuma BV

Periodiek onderhoud

Fihuma Vastgoedonderhoud richt zich op het periodiek onderhouden van de totale buitenschil van gebouwen. Dit kan bestaan uit het verwijderen van bladeren en vuil van platte daken en nalopen op waterdichtheid, het oplossen van verzakkingen door onderspoeling (om een gebouw heen), het controleren van de spouwmuurisolatie en indien nodig na-isoleren met ons Fihuma Hurefoam-isolatieschuim. In samenwerking met gerenommeerde dakdekkersbedrijven bieden wij ook dakbehoud/-onderhoud aan. Fihuma Vastgoedonderhoud zorgt tevens voor plaatsing en onderhoud van screens. En we bieden contractmatige inspecties voor de verschillende diensten.

Totaalconcept

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij Fihuma Vastgoed aan het juiste adres. Fihuma Vastgoed biedt een totaalconcept aan voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen. Het totale onderhoud aan uw vastgoed kunt u aan ons uitbesteden. Voor renovaties van de gehele buitenschil inclusief energetische verbeteringen aan de gevel, dak en vloer zijn wij uw partner. En ook voor het onderhouden van uw zonwering tot gehele gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruimtebesparende zonwering

Het grootste voordeel van screens ten opzichte van andere soorten zonwering, is dat ze erg weinig ruimte innemen. Dit komt omdat de screens recht naar boven en beneden openen en sluiten. Op deze manier zijn er geen uitstekende onderdelen aan de gevel van het gebouw, zodat een vrije doorloop langs de ruit behouden blijft. Een screen is dus een ideale keuze wanneer het aankomt op weinig beschikbare ruimte voor een zonnescherm.

Specialist in energetische oplossingen

Fihuma Vastgoed onderhoud heeft zich samen met Fihuma Isolatie ontwikkeld tot een specialist op het gebied van energetische maatregelen. Bij onderhoud komen we actief met voorstellen waarmee binnen de geldende normen de gewenste besparingen op energiegebied kunnen worden behaald.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Fihuma BV

Fihuma BV

Stadionweg 27, 3077 AN  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Fihuma BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.