intern communiceren via beeldschermen

Hoe kun je het beste communiceren via beeldschermen?

Geplaatst door: Easyscreen.tv

Hoe vergroot je de kennis en betrokkenheid van je mensen?

De interne communicatiemix. Jargon voor alle manieren van informeren binnen een samenwerking. Erg belangrijk. En des te vervelender dat veel bedrijven en instellingen problemen hebben op dit gebied. Gelukkig kunnen we tegenwoordig een beroep doen op narrowcasting. Met als extra voordeel dat je zo de betrokkenheid bij je organisatie vergroot.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is doelgroepspecifieke beeldschermcommunicatie. Je ziet het steeds vaker in winkels, op straat en in wachtkamers. Voor al die schermen heb je content en programma’s nodig. Die produceer je heel eenvoudig zelf met ons toonaangevende narrowcasting platform Easyscreen.

Narrowcasting en je interne communicatie

Aan de ene kant heb je narrowcasting in de externe communicatie. Aan de andere kant merken we dat Easyscreen steeds vaker wordt ingezet om de interne communicatie te verbeteren. Logisch: je draagt immers zeer gericht je boodschap over. Per afdeling, team, cluster, unit, tribe of hoe de werkvloer ook is ingedeeld. Op het juiste moment. Kort en bondig. Waarna medewerkers het grotere verhaal opzoeken via al die andere middelen in de communicatiemix. Van e-mails tot posters. Van intranet tot mededelingenbord. Van watercooler en receptioniste tot de grapevine in het algemeen.

Narrowcasting en je bedrijfsresultaten

Wat helemaal meerwaarde geeft, is dat je met Easyscreen makkelijk koppelingen legt met managementsoftware zoals Salesforce, SAP en Exact. Omzet per verkoper, debiteurensaldo, snelheid van betalen, marge, winst, verkochte units – al dit soort KPI’s kun je automatisch en realtime op een narrowcasting scherm laten verschijnen. Zo’n ‘feed’ kleed je dan ook nog eens aan met een van de vele designs naar keuze.

Narrowcasting en je bedrijfscultuur

Medewerkers zijn heel wat uren per week actief in een organisatie. Dan is het prettig als ze op de hoogte worden gesteld van het reilen en zeilen – met narrowcasting van Easyscreen. Of het klantenbestand is uitgebreid. Waar een vergadering plaatsvindt. Hoe het zit met de veiligheidsprocedures. Wie toch die nieuwe collega is. Wie er jarig is of een jubileum viert. Onderzoek wijst uit dat goed geïnformeerde mensen meer betrokken zijn. Ze zijn minder vaak ‘ziek’. Trouwer. Productiever. Klantgerichter. Daar teken je toch voor?

Meer weten over narrowcasting van Easyscreen?

Wil je meer weten over narrowcasting van Easyscreen? Over de voordelen van dit platform voor je interne communicatie? Laten we dan eens afspreken. We staan je met alle plezier te woord.

Bedrijvengids Geplaatst door
Easyscreen.tv

Easyscreen.tv

Willem Fenengastraat 21, 1096 BL  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.