LED Project VVE DE Mare 3 te Alkmaar

Pre-Lite heeft in opdracht van de vastgoedbeheerder MVGM de oude verlichting van het appartementencomplex van de VVE DE MARE 3 te Alkmaar vervangen door hoogwaardige slimme LED verlichting. Resultaat: verbetering comfort & veiligheid, 80% reductie kosten!

Geplaatst door: Pre-Lite

Duurzame LED verlichting geeft VVE De Mare 3 een enorm financieel voordeel!

Pre-Lite heeft in opdracht van de vastgoedbeheerder MVGM alle verlichting van het appartementencomplex van de VVE DE MARE 3 te Alkmaar vervangen.
Het betreft de verlichting in de openbare ruimten, zoals trappenhuizen, liftportalen, entree en bergingen.
Bewoner Nico van Langen, die ook toezicht houdt op het functioneren van de diverse installaties van dit 7 verdiepingen appartementencomplex, vertelt iets over de achtergronden. Bekijk hieronder de videoclip.

“De oude verlichting in dit appartementencomplex ging heel vaak stuk, waardoor de onderhoudskosten erg hoog waren er een onveilige situatie ontstond.
Deze verlichtingssituatie was voor de nieuwe verzekeringsmaatschappij de reden, om pas tot verzekering over te gaan, nadat de gehele verlichting zou worden vervangen.

Het VVE bestuur heeft bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd en al snel ging de opdracht naar Pre-Lite, vanwege de hoge kwaliteit en de zeer scherpe prijs van de aangeboden verlichting en montage.

De oude PL verlichting (2 x 18 watt per stuk) in de openbare ruimten waren 24 uur per dag ingeschakeld en schenen hinderlijk door de bovenramen van de voordeuren van de 29 appartementen. Ze moesten regelmatig
worden vervangen en door de warmteafgifte werden de witte kappen erg geel, waardoor de lichtopbrengst sterk daalde.
Kortom, onnodig energieverbruik, hoge onderhoudskosten en regelmatig onveilige situaties voor de bewoners.”

Pre-Lite heeft alle oude armaturen verwijderd en afgevoerd, waarna deze naar Wecycle te Zoetermeer zijn gebracht, die heeft gezorgd voor de recycling.

Vervolgens heeft Pre-Lite slimme LED armaturen gemonteerd die in de hoogste stand maar 12 watt verbruiken en in stand-by slechts 3 watt. De armaturen beschikken ook over een bewegingssensor en vele zijn voorzien van
een noodbatterij. Alle armaturen kunnen afzonderlijk worden ingesteld middels een afstandsbediening, waarbij rekening kan worden gehouden met de individuele wensen van de bewoners.

Resultaat: project uitgevoerd in 32 uur, een energiezuinige duurzame lichtoplossing, energiebesparing van bijna 80%, altijd een veilige situatie, een hogere lichtopbrengst en meer comfort voor de bewoners.
In de videoclip geeft Nico van Langen een rondleiding en toelichting op de nieuwe situatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.