Financiering LED

IQ LED biedt aantrekkelijke zakelijke financieringsproducten aan om een LED verlichtingsoplossing volledig te financieren op basis van zakelijke lease.

Geplaatst door: IQled

Financiering LED Verlichting

IQ LED biedt aantrekkelijke zakelijke financieringsproducten aan om een LED verlichtingsoplossing volledig te financieren op basis van zakelijke lease. Het voordeel hiervan is dat u direct profifeert van LED verlichting zonder kapitaalbeslag. Besparen zonder te besteden.

Uw energiebesparing weegt al direct op tegen de financiële lasten en de LED verlichting is in vergelijking met halogeen binnen twee jaar terugverdiend. Kortom, morgen besparen en over 2 jaar terugverdiend.

Financiering op maat

IQ LED geeft vooraf exact aan welk maandbedrag u betaalt en wat uw terugverdientijd is. Een belofte kan IQ LED u hierin doen; de terugverdientijd is snel. Bij het leasen van LED verlichting betaalt u slechts een maandelijks vooraf afgesproken tarief. Dit zorgt voor overzicht. Maar naast financiering adviseert IQ LED u ook aanvullend bij het gebruik van subsidies (EIA, KIA, MIA regelingen) en aanverwante regelgeving die een investering in een LED verlichtingsoplossing nog aantrekkelijker kunnen maken.

Volledige keuzevrijheid

IQ LED is niet gebonden aan leveranciers wanneer het gaat om de financiering van verlichting. Hieroor is de door IQ LED bedachte verlichtingsoplossing altijd onafhankelijk en gaat IQ LED altijd voor de beste oplossing voor uw organisatie. Kortom: volledige keuzevrijheid maar toch financiële zekerheid.

Meer weten wat IQ LED voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met Derk Tap op telefoonnummer 0344-624 104 of gebruik het contactformulier.

Bedrijvengids Geplaatst door
IQled

IQled

Bellstraat 3, 4004 JN  Tiel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.