Waarom een nieuwe Hydrofoor installatie?

Wachten tot hij stuk is, is niet het juiste antwoord op deze vraag. Met nieuwe energiezuinige pompen kunt u veel geld besparen, deze zijn ook volgens de laatste legionella eisen opgebouwd en dus veiliger. Ook het jaarlijks onderhoud is vaak voordeliger.

Geplaatst door: DAB PUMPS BV

Hoe actueel is het? Of eigenlijk hoe oud zijn de pompen?

Als de huidige installatie conventionele pompen bevat en ouder zijn dan 10 jaar, dan is overstappen een goed idee. De installatie is dan waarschijnlijk niet legionella veilig volgens nieuwe richtlijnen (de dode einden zijn te lang) en misschien belangrijker nog: het zijn conventionele pompen. Met de nieuwe frequentiegestuurde pompen bespaart u bij gemiddeld gebruik 350,- tot 400,- euro per jaar. Als u dit combineert met ons basis service abonnement van 95,- euro per jaar bent u vaak voordeliger uit met een nieuwe, betere en veiligere installatie. De nieuwe DAB installatie zal ook weer jaren meegaan en onderhouden worden.

https://dabpumps.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
DAB PUMPS BV

DAB PUMPS BV

Statenlaan 4, 5223 LA  's-Hertogenbosch

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.